• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

TANX Laadpas voor zakelijk laden

Voordelig elektrisch laden zonder gedoe  
Zeker weten dat jij jouw elektrische auto altijd en overal zorgeloos kunt laden? Ontdek de TANX Laadpas van Vissers Energy Group. Met deze zakelijke laadpas kun je terecht bij maar liefst 99,5% van de (snel)laadpunten in Nederland. Zónder administratieve rompslomp en mét aantrekkelijke Sligro-korting

✔ Elektrisch laden in nagenoeg de hele Benelux en Duitsland
✔ Automatische facturatie zonder rompslomp
✔ Compleet inzicht en overzicht in online portal
✔ Voor grootbedrijf, mkb én zzp
✔ 3 maanden geen abonnementskosten voor Sligro-klanten

Waarom zakelijk laden met de TANX Laadpas

Altijd een laadpunt in de buurt
Met de TANX Laadpas laad je bij 99,5% van de (snel)laadpalen in Nederland. Reis je verder? Je kunt terecht in nagenoeg heel België, Luxemburg en Duitsland. Ook gebruik je de elektrische laadpas in onder meer Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Italië.

Alles digitaal geregeld
Met de TANX Laadpas is papieren rompslomp verleden tijd. Via het TANX Portal regel je jouw facturatie digitaal en vraag je gemakkelijk extra laadpassen aan. Het portal geeft je bovendien volledig inzicht in laadpashouders, het aantal laadsessies, verbruikte KWH en de kosten per laadsessie.

Altijd jouw beste oplossing
Van compleet wagenparkbeheer voor grotere bedrijven tot ontzorging en gemak voor mkb en zzp. Met de TANX Laadpas stel je altijd een laadoplossing samen die het beste bij jouw bedrijf past. Kies uit één van de twee abonnementsvormen.

Meer dan alleen laden
Wanneer je TANX Laadpas koppelt aan de TANXpas van Vissers Energy Group is er nóg meer mogelijk. Met de TANX Laaspas is het ook mogelijk om naast het elektrisch laden je brandstoffen, carwash of producten in de tankshop mee af te rekenen. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan vooraf aan bij Vissers Energy Group.

Op zoek naar een zakelijke tankpas? Ontdek de TANXpas van Vissers Energy.

Kies jouw abonnement

 

Af en toe laden Veel laden
< 5x per maand elektrisch laden > 5x per maand elektrisch laden
Abonnementskosten € 1,75 per maand (eerste drie maanden gratis voor Sligro-klanten) Abonnementskosten €3,50 per maand (eerste drie maanden gratis voor Sligro-klanten)
Starttarief per laadsessie van € 0,35 Geen starttarief

Over Vissers Energy Group

Familiebedrijf Vissers Energy Group staat sinds 1917 voor optimale service en kwaliteit. Wat begon als een tankstation voor de kruidenierswinkel van oprichter Martin Visser, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 medewerkers. En tot dé partner voor zakelijk rijden. Met oplossingen als de TANXpas en de TANX Laadpas maakt Vissers Energy Group tanken en elektrisch rijden nóg eenvoudiger en toegankelijker.

Veelgestelde vragen

Bij 99,5% van de (snel)laadpalen in Nederland kun je laden met de TANX Laadpas. Dat betekent dat er altijd een laadmogelijkheid in jouw buurt is. De zakelijke laadpas kan zowel bij publieke laadpalen als grote snellaadstations gebruikt worden. Maar ook in de rest van Europa is de TANX Laadpas te gebruiken. In België en Luxemburg is de dekking bijna net zo groot als in Nederland. In Duitsland zijn er meer dan voldoende laadpunten om altijd onderweg te kunnen blijven.

Naast de Benelux en Duitsland is de TANX Laadpas ook te gebruiken in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, VK en Ierland. Perfect voor als je verder moet reizen.

Vissers Energy Group biedt ook een zakelijke tankpas voor auto’s die diesel of benzine tanken. Met deze TANXpas krijg je alle tanktransacties op één wekelijkse factuur. Vraag je de TANXpas aan via Sligro, dan tank je altijd voordelig: je krijgt altijd minimaal 15 cent korting per liter diesel of benzine. Je vindt hier meer informatie over de zakelijke TANXpas.

Hoe lang het duurt om de accu van je auto te laden is afhankelijk van onder meer het type laadpaal en auto. Gemiddeld duurt het volladen van een accu tussen de 6 tot 10 uur. Langs de snelweg vind je snelladers waarmee je sneller weer op pad kunt. Bij deze snelladers kun je meestal binnen 30 minuten 80% van je accu volladen.

Na akkoord streeft Vissers ernaar om binnen vijf werkdagen te leveren.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de TANX Laadpas van Vissers Energy Group? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.