• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Guestplan: hét reserveringssysteem voor de horeca

Bespaar tijd, verhoog je omzet en verlaag no-shows met het reserveringssysteem van Guestplan. Met deze slimme tafelreserverings-app bereik je een optimale tafelbezetting, zie je geen reservering meer over het hoofd en bespaar je jouw team tijd. En dat doe je als Sligro-klant bovendien extra voordelig.    

✔ Gemak: één digitale omgeving voor al jouw reserveringen
✔ Bespaar tijd en beperk fouten dankzij automatisering
✔ Altijd een optimale tafelbezetting: bedien meer gasten voor meer omzet
✔ Laat reserveren via je eigen website (plug-in) of Google Reserveringen
✔ Bespaar als Sligro-klant 15% korting per maand

Waarom werken met een online reserveringssyteem?

Oplossing bij personeelstekort

Doordat gasten online reserveren, hoeven je medewerkers geen kostbare tijd aan de telefoon door te brengen. Tijd die ze goed kunnen besteden aan de gastvrijheid en bediening in jouw zaak, en een uitkomst wanneer je personeelstekorten ervaart. Daarnaast voorkom je fouten in reserveringen en gemiste of dubbele boekingen doordat gasten zelf alles invoeren.

Benut alle omzetkansen

Met Guestplan versleep je reserveringen in de tafelplattegrond en stuur je op optimale tafelbezetting. Beschikbare tafels en reserveringen zie je in één oogopslag op basis van de geselecteerde tijd en datum. Dankzij automatische reminders naar gasten die gereserveerd hebben, heb je minder last van no-shows en dus geen omzetverlies. En door wachtlijstbeheer en slimme promotiefuncties zoals nieuwsbrieven zijn lege tafels sneller gevuld met tevreden gasten. 

Speel in op de behoefte van je gast

Gasten oriënteren zich steeds meer online: ze zoeken en vergelijken via internet plaatsen waar ze willen eten. Met een reserveringssysteem van Guestplan kunnen ze eenvoudig, snel en op elk gewenst moment online een tafel reserveren in jouw zaak. Gewoon via je website, Google of social media.

Over Guestplan

Guestplan is een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Je kunt direct met Guestplan aan de slag: begin met een gratis 30 dagen proefperiode. Stap voor stap wordt je door alle functies en instellingen geleid, zo is beginnen heel eenvoudig.

De voordelen van Guestplan

✔ Reserveringssysteem met het meest complete pakket voor de beste prijs
✔ Reserveren mogelijk vanaf je eigen website of Google Reserveringen
✔ Visuele, interactieve weergave voor inzicht in één oogopslag
✔ Herinneringen via e-mail of sms om no-shows te beperken
✔ Slimme functies voor promoties en deals die gasten verleiden te reserveren
✔ Slim wachtlijstbeheer brengt gasten automatisch op de hoogte bij annulering
✔ Vlekkeloze samenwerking met de meeste kassaaanbieders en andere systemen
✔ Gemakkelijk bedienen via iPhone, iPad, laptop of desktop
✔ Speciaal voor Sligro-klanten: 30 dagen proefperiode, kosteloos opzeggen binnen 1 maand en snel van start dankzij digitale onboarding

Abonnementsvormen Guestplan via Sligro

Alles-in-1 voor een vast en laag bedrag, zonder verrassingen en zonder opzegtermijn. Sligro-prijs vanaf € 42,50 per maand.*

  Guestplan Guestplan via Sligro
15% korting voor Sligro-klanten --
Compleet reserveringssysteem
Makkelijke iOS app voor iPhone en iPad
Onbeperkt aantal reserveringen
Onbeperkt aantal gebruikers
Automatische tafelschikking
Interactieve plattegronden, tafeloverzichten en gastenlijsten
Dashboards en uitgebreide rapportages
CRM en contactenbeheer
Online reservering via onze boeking-widget op je website
Reserveren met Google, social media en andere reserveringssites
Online reserveren met aanbetalingen zonder extra kosten
Berichtencentrum voor automatische en handmatige e-mail en sms-berichten**
Integraties en koppelingen met andere systemen zoals rooster- en kassasystemen
Advies, hulp en support via e-mail, 7 dagen in de week

* Op basis van een 1-jarig abonnement. Abonnement kan per maand, kwartaal of jaar. Per keuze gelden andere tarieven.
** Sms-berichten zijn optioneel en tegen een meerprijs vanaf € 10 cent per bericht.

Prijzen zijn exclusief 21% btw. Maandabonnement aanbevolen voor pop-up restaurants. Kwartaalabonnement aanbevolen voor seizoen restaurants. Jaarabonnement is het voordeligste en meest gekozen abonnement.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten wat online reserveren via Guestplan voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en Guestplan neemt zo snel mogelijk contact met je op, of probeer nu 30 dagen gratis.

Veelgestelde vragen over online tafelreserveren via Guestplan

Het online reserveringssysteem van Guestplan is geschikt voor zowel kleine ondernemers als grotere organisaties in de horeca. Voor alle ondernemers die hun reserveringen graag foutloos en centraal geregeld willen hebben, zoals restaurants en leisure.

Overstappen naar tafelreservering van Guestplan is heel eenvoudig. Heb je besloten om over te stappen, dan helpt Guestplan jou bij alles wat daar voor nodig is en helpt je met het overzetten van alle reserveringen uit je oude reseveringssysteem.

Starten met Guestplan is ook heel eenvoudig, stap voor stap wordt je door alle functies en instellingen geleid zodat je direct aan de slag kunt. Tafelreserveren via Guestplan is eenvoudig voor beginners, en kan zo geavanceerd worden als je zelf wilt.

Wil je aan de slag met online tafelreserveren via Guestplan? Laat dan eenvoudig je gegevens achter en Guestplan neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je een contract afsluit bij Guestplan als Sligro-klant profiteer je van 15% korting op je maandbedrag voor de gehele contractduur.

Guestplan Tafelreservering werkt vlekkeloos samen met Reserveren met Google en de meeste kassa-aanbieders. Maak gebruik van de voordelen van Guestplan door ook te werken met koppelingen met andere online systemen in de wereld van horeca.

De koppelingen zijn vanuit Guestplan altijd gratis. Het kan zijn dat de andere partij waarmee gekoppeld wordt, wel meerkosten in rekening brengt.

Guestplan werkt op elke computer met een browser en een internetverbinding, zoals laptops, telefoons, tablets, desktops en de meeste kassasystemen. Ga naar https://app.guestplan.com en open Guestplan op jouw computer. Exclusief voor Apple gebruikers is er ook een iOS app voor iPhone en iPad beschikbaar in de App Store.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in online tafelreserveren? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.