• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Meer marge in minder tijd

Inspiratie: slimme kerstgerechten

Je gasten verwachten iets extra’s rondom de feestdagen. Er wordt meer verwacht van je gerechten en dit vraagt meer tijd in vaak de drukste periode van het jaar. Kostbare tijd. Een goede mise-en-place helpt je tijd en personeel besparen. Slimme keuken helpt je hierbij, ook tijdens de feestdagen. Met hulp van de Slimme kerstgerechten,  stel je snel en gemakkelijk hoogwaardige culinaire gerechten samen. Allemaal met oog voor marge, rendement en foodwaste. Meer marge in minder tijd. Het kan ook met kerst!

Nieuw bij Slimme Keuken zijn gerechten geïnspireerd op de 80/20-regel. Bij deze gerechten speelt groenten een hoofdrol, of is het hoofdcomponent vlees of vis eenvoudig te vervangen voor een plantaardig component.

Voorgerechten

Eendenlever paté met reecarpaccio

Adviesprijs: € 12,50
Brutomarge*: 70,4%
Mise-en-place: 5 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten

Geroosterde pastinaak met wortelcrème en orzo

Adviesprijs: € 10,50
Brutomarge*: 84,0%
Mise-en-place: 1 min. (excl. ontdooien 28 min. oventijd)
Bereidingstijd: 2 min. (excl. 7 min. oventijd)

Italiaanse truffelsoep

Adviesprijs: € 6,50
Brutomarge*: 70,9%
Mise-en-place: 30 minuten (soep koken)
Bereidingstijd: 4 minuten

Luxe borrelgarnituur

Adviesprijs: € 7,50
Brutomarge*: 69,3%
Mise-en-place: 1 dag (ontdooitijd)
Bereidingstijd: 3 minuten

Open ravioli van Noordzeekrab

Adviesprijs: € 12,50
Brutomarge*: 70,6%
Mise-en-place: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Tom Kha Kai soep

Adviesprijs: € 9,50
Brutomarge*: 65,9%
Mise-en-place: 1 minuut
Bereidingstijd: 4 minuten

Vitello tonato

Adviesprijs: € 12,50
Brutomarge*: 70,2%
Bereidingstijd: 3 minuten

Hoofdgerechten

Gegaarde kalfswang

Adviesprijs: € 23,50
Brutomarge*: 70,4%
Bereidingstijd: 8 minuten

Gegrilde aubergine met coppa en burrata

Adviesprijs: € 22,50
Brutomarge*: 84,0 %
Mise-en-place: 1 min. (excl. ontdooien en 18 min. oventijd)
Bereidingstijd: 3 min. (excl. 3 min. oventijd)

Geroosterde aardpeer met kalfssukade en gegrilde groenten

Adviesprijs: € 21,50
Brutomarge*: 82%
Mise-en-place: 1 min (excl. ontdooien 25 min. oventijd)
Bereidingstijd: 5 min. (excl. 5 min. oventijd)

Geroosterde bloemkool met coquille en artisjokcrème

Adviesprijs: € 23,50
Brutomarge*: 82%
Mise-en-place: 1 min (excl. ontdooien 12 min oventijd)
Bereidingstijd: 3 min. (excl. 12 min. oventijd)

Maiskip suprême

Adviesprijs: € 19,00
Brutomarge*: 70,2%
Bereidingstijd: 8 minuten

Mini hammetje met Lombok buikspek

Adviesprijs: € 21,00
Brutomarge*: 70,8%
Mise-en-place: 60 minuten (marineren)
Bereidingstijd: 10 minuten

Shanghai paksoi met kingfish en wortelcrème

Adviesprijs: € 22,50
Brutomarge*: 81,0%
Mise-en-place: 1 min. (excl. ontdooien en 9 min. oventijd)
Bereidingstijd: 2 min. (excl. 2 min. oventijd) 

Shortrib van Angus beef

Adviesprijs: € 26,75
Brutomarge*: 69,3%
Bereidingstijd: 12 minuten

Tortelli al porcini met ricotta

Adviesprijs: € 19,50
Brutomarge*: 70,5%
Bereidingstijd: 8 minuten

Zeewolf met witte wijnsaus

Adviesprijs: € 22,50
Brutomarge*: 70,8%
Bereidingstijd: 12 à 14 minuten

Nagerechten

Crème brûlée van geitenkaas met gemarineerde venkel en ijs van maple en walnoot

Adviesprijs: € 9,50
Brutomarge*: 80%
Mise-en-place: 7 min (excl. terugkoelen)
Bereidingstijd: 2 min.

Kaasplateau 'to share'

Adviesprijs: € 12,50
Brutomarge*: 67,6%
Mise-en-place: 6 à 8 minuten
Bereidingstijd: 3 minuten

Rocky road wentelteefje

Adviesprijs: € 9,95
Brutomarge*: 68%
Bereidingstijd: 4 minuten

Tiramisu met chocolade noisette

Adviesprijs: € 7,50
Brutomarge*: 68,9%
Mise-en-place: 1 uur (ontdooitijd)
Bereidingstijd: 2 minuten

*De brutomarge is een richtlijn en afhankelijk van actuele prijzen.