• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

POS kassasystemen voor de horeca

Met booq POS beheer je online en overal jouw zaak via een compleet horeca kassasysteem. Het systeem helpt je om meer rendement en tijdbesparing te realiseren, waarbij je zelfs bij personeelstekort de volle aandacht aan je gasten kunt besteden.

Voordelen van een booq POS kassasysteem

✔ Beheer kassa's, handhelds en/of devices vanuit één systeem
✔ Krijg realtime inzicht in prestaties en voorraad
✔ Neem snel en foutloos bestellingen op
✔ Eenvoudig integreren met andere systemen
✔ Exclusief voor Sligro-klanten: 10% korting op diverse hardwarepakketten én gratis training(en)

Hoe werkt booq POS kassasysteem

Aandacht voor gastvrijheid

Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en 24/7 realtime inzicht in je cijfers. Met booq POS is het allemaal mogelijk. Het POS kassasysteem biedt maximale snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor doen je medewerkers meer in minder tijd, en is het zelfs bij personeelstekort mogelijk om de juiste beleving en service aan je gast te bieden. Dat is het voordeel van een kassa die zich aanpast aan jouw zaak, in plaats van andersom. 

Inbegrepen bij de Sligro POS-pakket

booq POS basis is een pakket dat geschikt is voor maximaal één locatie, met maximaal 75 tafels en 1000 artikelen. Binnen dit pakket kunnen maximaal drie apparaten (zoals kassa’s en handhelds) tegelijkertijd gebruikt worden.

Heb jij meer locaties of is jouw zaak groter dan 75 tafels / 1000 artikelen? 

Exclusieve voordelen voor Sligro-klanten

●       Efficiënte en snelle onboarding: in slechts 2 uur aan de slag
●       Gratis gebruikerstraining via booq Tutorials
●       10% korting op één van de hardware kits (zie hieronder)

Hardwarekits

booq POS werkt op alle soorten en merken apparatuur, maar onze partner heeft Eijsink voordelige hardwarepakketten samengesteld die door Sligro-klanten met 10% korting te bestellen zijn: 

Over booq

booq is een open businessplatform voor ondernemers in de horeca, leisure en catering. Van (vaste en mobiele) kassa tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot ticketing: alle relevante tools voor bedrijfsvoering in één ijzersterk programma. In de cloud, dus altijd en overal bereikbaar.

Veelgestelde vragen

booq POS is zo ontworpen dat het past bij de kleine, startende ondernemer, maar ook schaalbaar is voor de grote organisaties. De aanbieding via Sligro geldt voor bedrijven met maximaal één locatie, met maximaal 75 tafels en 1000 artikelen. Grotere bedrijven kunnen gebruikmaken van een ander booq POS-pakket en informeren naar de mogelijkheden

Het booq POS kassasysteem heeft – naast de eerdere genoemden - diverse voordelen:

 • In te zetten op Android, iOS en Windows
 • Stel sneltoetsen naar voorkeur in
 • Op meerdere devices toegang tot dezelfde bestelling
 • Eenvoudig rekeningen splitsen of samenvoegen
 • Verplaats gasten makkelijk in een tafelplattegrond
 • Beheer prijzen vanuit één systeem
 • Stel keuzemenu’s en promoties in of plan ze in 
 • Realtime inzicht in dagvoorraad 
 • Te koppelen aan andere booq-modules (Bricks) en externe financiële pakketten en betaalwijzen

 

Koppel booq POS gemakkelijk aan een van de andere modules van booq, zoals QR-bestellen en Tafelreservering. Zo haal je nog meer uit je bedrijf en houd je de gastbeleving onverminderd goed. Daarnaast koppel je booq POS gemakkelijk aan financiële pakketten, hotel PMS-software of diverse betaalmethodes.

Booq is ontwikkeld door Eijsink. Met ruim 35 jaar praktijkervaring is Eijsink dé digitaliseringspartner voor horecaondernemers in Nederland. Van boeken, bestellen, betalen tot bereiden. En van bedienen, bemensen, binden tot beheren. Eijsink optimaliseert elk bedrijfsproces met booq: digitale oplossingen die ondernemen mooier, winstgevender én eenvoudiger maken. En biedt de service die zorgt dat elke oplossing altijd en overal werkt. Zo is Eijsink de verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je gasten en leveranciers.    

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de booq POS kassasystemen? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.