• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

booq: hét reserveringssysteem voor de horeca

Commissievrij en flexibel reserveren


Bespaar tijd, verhoog je omzet en verlaag no-shows met booq Tafelreservering. Dit speciaal voor de horeca ontwikkelde reserveringssysteem is commissievrij en beheer je gemakkelijk centraal. Bovendien is het volledig aangepast op de behoeften van deze tijd: van reserveren in shifts, een gezondheidscheck instellen tot je maximale capaciteit op- en afschalen. Als Sligro-klant profiteer je van extra voordelen.  

Voordelen van booq Tafelreservering

✔ Optimaliseer je tafelbezetting voor extra omzet
✔ Beheer eenvoudig via ieder systeem, op elke plek op elk moment
✔ Gebruiksvriendelijk en snel voor medewerkers én gasten
✔ Gemakkelijk te integreren met andere systemen
✔ Exclusief voor Sligro-klanten: 3 maanden gratis gebruik en gratis digitale trainingen = €149,85 korting (bij een jaarabonnement)

×

Hoe werkt booq Tafelreservering

Gemakkelijk online reserveren

Gasten oriënteren zich steeds meer online. Met dit reserveringssysteem kunnen ze eenvoudig, snel en op elk gewenst moment reserveren voor een bezoek aan jouw zaak. Gewoon via je website, Google of social media. Hiermee voorkom je dat je medewerkers kostbare tijd aan de telefoon doorbrengen en beperk je fouten. Extra handig bij personeelstekort.

Optimaliseer je omzet

booq Tafelreservering is ook dé tool om je omzet te verhogen. Voeg bijvoorbeeld arrangementen toe aan je reserveringskalender om reserveren extra aantrekkelijk te maken. Versleep reserveringen in de tafelplattegrond en heb de controle over optimale tafelbezetting. Of stel herinneringen via e-mail en sms in en beperk zo no-shows. Met dit reserveringssysteem kan het allemaal. 

Flexibel reserveringsysteem voor horeca

Met het commissievrije booq Tafelreservering neem je de regie zelf in handen. Het webbased reserveringssysteem voor de horeca voldoet volledig aan de eisen van de huidige tijd. Zo is het mogelijk om meerdere tijdsloten in te stellen voor reservering. Vraag je gasten online hun gezondheid te bevestigen, en dat later nogmaals te doen via een e-mailreminder. En wil je meer tafels beschikbaar stellen voor reserveren? Je regelt het met één druk op de knop.  

Exclusief voordeel voor Sligro-klanten

Wat je krijgt:

Je maakt al gebruik van booq Tafelreservering voor een vast bedrag van €49,95 per maand op basis van een jaarabonnement. Hier zijn geen commissiekosten aan verbonden. Met booq Tafelreservering krijg je onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van een van de snelste en betrouwbaarste reserveringssystemen in de markt.

Over booq

booq is een open businessplatform voor ondernemers in de horeca, leisure en catering. Van (vaste en mobiele) kassa tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot ticketing: alle relevante tools voor bedrijfsvoering in één ijzersterk programma. In de cloud, dus altijd en overal bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wil je aan de slag met booq Tafelreservering? Laat dan eenvoudig je gegevens achter en Eijsink neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je een jaarcontract afsluit, profiteer je als Sligro-klant van extra voordelen: de eerste 3 maanden gratis (proberen), gratis digitale onboarding én een gratis online gebruikerstraining. 

booq Tafelreservering werkt vlekkeloos samen met Reserveren met Google en BookDinners. Optimaliseer de voordelen van booq Tafelreservering door ook te werken met booq POS of een van de andere modules zoals booq QR of Personeelsplanner. Wil je weten of er ook andere koppelingen mogelijk zijn? Neem dan contact op met Eijsink.

Het koppelen van booq Tafelreservering aan Reserveren met Google of BookDinners is gratis. BookDinners brengt zelf wel abonnementskosten in rekening (€15,- per maand). Voor nieuwe koppelingen kan booq een bedrag in rekening brengen. Neem contact op met Eijsink voor de mogelijkheden.

booq Tafelreservering bedien je eenvoudig via laptop, tablet of smartphone (iOS, Android en Windows).

Het reserveringssysteem van booq is geschikt voor zowel kleine ondernemers als grotere organisaties. Voor alle ondernemers die hun reserveringen graag centraal geregeld willen hebben, zoals restaurants en leisure. 

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de booq Tafelreservering? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.