• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

De Agnietenberg & Bedrukte horecaproducten

Aan de rand van Zwolle, middenin de bossen, staat De Agnietenberg. Al ruim 300 jaar is de Agnietenberg een horecabedrijf. In verschillende accomodaties verzorgen ze feestjes, bruiloften, vergaderingen en evenementen. En het restaurant is 364 dagen per jaar geopend voor koffie, lunch, borrel en Diner. ‘We zijn niet zo groot, maar kunnen wel grote dingen zoals evenementen organiseren’, vertelt Annemarie Boverhof, restaurantmanager bij De Agnietenberg.

Terras top 100: Na een jarenlange notering in de Terras top 100, behaalde De Agnietenberg in 2023 de 5e plaats. De hoogste notering tot nu toe!

Geïnterviewde
Annemarie Boverhof

Maakt gebruik van de solution sinds
Zomer 2022

Segment
Horecalocatie met restaurant en zalen

Klantbehoefte

Dat De Agnietenberg na ruim 300 jaar horeca een begrip is in Zwolle en omgeving, moge duidelijk zijn. ‘Dit komt mede door ons gastvrije en gezellige team,’ vertelt Annemarie, ‘zij zijn een heel belangrijk onderdeel van de uitstraling van De Agnietenberg.’

Maar deze uitstraling zit ook in de presentatie van de gerechten en drankjes aan tafel. Hiervoor liet De Agnietenberg al enkele jaren de waterflessen bedrukken met het eigen logo erop. ‘De partij die dat deed, stopte hiermee’, vertelt Annemarie, ‘maar deze waterflessen boden juist de uitstraling die wij willen laten zien. En we wilden graag gebruik blijven maken van de flessen. Daarvoor moesten we op zoek naar een nieuwe partner.’

Oplossing

De accountmanager van Sligro vertelde Annemarie over de mogelijkheden van The Branding Club voor het bedrukken van horecaproducten. ‘Zij hadden precies wat we nodig hadden. We gaven onze wensen door voor de waterflessen, kregen een voorbeeld in de mail en stemden het gewenste resultaat af met The Branding Club. Alles kon gemakkelijk aangepast worden, tot we tevreden waren. Vervolgens werden de waterflessen snel geleverd’, vertelt Annemarie. De Agnietenberg besloot naast de waterflessen, ook bedrukte druppelvangers voor onder de koffiekopjes en bedrukte bestekzakjes bij The Branding Club af te nemen. ‘Zo trekken we de lijn door. Het staat netjes en doet écht wat voor de uitstraling wanneer je iets serveert.’

"De mooie waterflessen: daar krijgen we dagelijks nog complimenten over!"

 

 

Resultaat

De Agnietenberg serveert nu gefilterd water in de bedrukte waterflessen in het restaurant en tijdens evenementen. ‘Dat ons logo hierop staat, maakt het plaatje compleet’, licht Annemarie toe. ‘En het is indirect ook een stukje reclame. Onze gasten zien het logo direct op de flessen, maar de waterflessen worden ook regelmatig gefotografeerd tijdens bijvoorbeeld bruiloften. Dat is mooi meegenomen.’ De bedrukte bestekzakjes worden gebruikt in het restaurant en de druppelvangers worden erbij gepakt wanneer De Agnietenberg koffie serveert.

Annemarie is tevreden over de kwaliteit van de producten. ‘De materialen zijn heel mooi; het is niet zo kapot  klinkt negatief. Het zijn duurzame producten?. En je presenteert écht wat. Wij vinden het belangrijk om de producten ‘eigen’ te maken, dat hebben we gerealiseerd met het bedrukken van de producten met ons logo.’ Ook de gasten reageren enthousiast op de bedrukte producten. Annemarie: ‘We krijgen nog dagelijks complimenten over de mooie waterflessen. Wat we heel duidelijk merken, is dat mensen zien dat we net dat stukje extra aandacht hebben besteed aan de presentatie. Dat waarderen ze’, vertelt ze.

 

 

"Ik zou deze oplossing onmiddellijk ook aan anderen aanraden. Met een logo erop maak je de producten eigen."

Aan de slag met Bedrukte horecaproducten?

Wil jij net als Annemarie aan de slag met Bedrukte horecaproducten? Laat je gegevens achter en een accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd naar meer klantverhalen?

Ontdek wat andere klanten vinden van Bedrukte horecaproducten.