Slimis

Speciaal voor bezorgklanten biedt Sligro het bestelsysteem Slimis aan. Eenvoudig, snel en betrouwbaar. Bestellen waar en wanneer je maar wil. Klik op de knop aan de rechterzijde om in te loggen.

Wat is Slimis?

Slimis is de naam van ons klantgebonden, online bestelsysteem. Dat betekent dat ons systeem volledig op jou als klant is toegespitst, waardoor je naast het totale Sligro assortiment ook je persoonlijke assortiment kunt inzien en direct kunt bestellen.

Naast bestellen biedt Slimis ook de mogelijkheid om je persoonlijk assortiment te beheren, je eigen bestellijsten te ontwerpen en deze geheel naar eigen wens in te delen. Bestellen wordt daardoor een stuk sneller en gemakkelijker.

Duidelijk en overzichtelijk

Heb je een bestelling in Slimis geplaatst? Dan ontvang je altijd een e-mail ter bevestiging. Zo weet je zeker dat je bestelling door ons is ontvangen. Samen met je uitgebreide bestelhistorie heb je daardoor altijd een compleet overzicht van de door jou afgenomen producten. Met Slimis haal je dan ook meer dan een simpel bestelprogramma in huis.

Altijd up-to-date

Slimis beschikt te allen tijde over de meest actuele artikelinformatie. Daardoor ben je altijd verzekerd van de juiste prijs en blijf je op de hoogte van geldende aanbiedingen, het actuele assortiment en de leverbaarheid van onze artikelen.

Slimis logo

Bestellen waar en wanneer je maar wil

Met Slimis kun je altijd en overal je bestelling plaatsen, zowel op je werk als thuis. Slimis is namelijk online beschikbaar en daardoor niet gebonden aan een specifieke computer. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Zo ben je vrij om zelf te bepalen waar en wanneer je jouw bestellingen plaatst.

Bestel je nog met de handterminal, fax of telefoon? Stap dan nu over op Slimis!

Wat heb je nodig voor Slimis?

Om met Slimis te bestellen hoef je geen extra programma´s te downloaden en te installeren. Ook worden er geen licentiekosten in rekening gebracht en is het gebruik van Slimis geheel gratis voor jou als gebruiker. Wat heb je nodig:

  1. Een PC met internetverbinding (bij voorkeur Kabel of ADSL)
  2. Windows 2000 of hoger
  3. Microsoft Internet Explorer 6.0 of hoger

Let op: Bovenstaande computersysteemeisen zijn een momentopname en kunnen wijzigen met de voortgang in de techniek