Slimis

Speciaal voor bezorgklanten biedt Sligro het bestelsysteem Slimis aan. Eenvoudig, snel en betrouwbaar. Bestellen waar en wanneer u maar wilt. Klik op de knop aan de rechterzijde om in te loggen.

Wat is Slimis?

Slimis is de naam van ons klantgebonden, online bestelsysteem. Dat betekent dat ons systeem volledig op u als klant is toegespitst, waardoor u naast het totale Sligro assortiment ook uw persoonlijke assortiment kunt inzien en direct kunt bestellen.

Naast bestellen biedt Slimis ook de mogelijkheid om uw persoonlijk assortiment te beheren, uw eigen bestellijsten te ontwerpen en deze geheel naar eigen wens in te delen. Bestellen wordt daardoor een stuk sneller en gemakkelijker voor u.

Duidelijk en overzichtelijk

Heeft u een bestelling in Slimis geplaatst? Dan ontvangt u altijd een e-mail ter bevestiging. Zo weet u zeker dat uw bestelling door ons is ontvangen. Samen met uw uitgebreide bestelhistorie heeft u daardoor altijd een compleet overzicht van de door u afgenomen producten. Met Slimis haalt u dan ook meer dan een simpel bestelprogramma in huis.

Altijd up-to-date

Slimis beschikt te allen tijde over de meest actuele artikelinformatie. Daardoor bent u altijd verzekerd van de juiste prijs en blijft u op de hoogte van geldende aanbiedingen, het actuele assortiment en de leverbaarheid van onze artikelen.

Slimis logo

Bestellen waar en wanneer u maar wilt

Met Slimis kunt u altijd en overal uw bestelling plaatsen, zowel op uw werk als thuis. Slimis is namelijk online beschikbaar en daardoor niet gebonden aan een specifieke computer. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. Zo bent u vrij om zelf te bepalen waar en wanneer u uw bestellingen plaatst.

Bestelt u nog met de handterminal, fax of telefoon? Stap dan nu over op Slimis!

Wat heeft u nodig voor Slimis?

Om met Slimis te bestellen hoeft u geen extra programma´s te downloaden en te installeren. Ook worden er geen licentiekosten in rekening gebracht en is het gebruik van Slimis geheel gratis voor u als gebruiker. Wat heeft u nodig:

  1. Een PC met internetverbinding (bij voorkeur Kabel of ADSL)
  2. Windows 2000 of hoger
  3. Microsoft Internet Explorer 6.0 of hoger

Let op: Bovenstaande computersysteemeisen zijn een momentopname en kunnen wijzigen met de voortgang in de techniek