• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Slim bezig met onze oplossingen

Uit onze keuken

Vandaag de dag moet alles steeds sneller, innovatiever en efficiënter. Tel daarbij op de personeelstekorten, marges die steeds meer onder druk staan en beperkingen vanuit de overheid. Dit zijn factoren die het vak een stuk uitdagender maken. Sligro helpt jou met oplossingen om van deze uitdagingen, kansen te maken.

Slimme ingredienten

Met deze selectie 'uit onze keuken' realiseer jij gegarandeerd tijdwinst in je mise-en-place. Meer marge in minder tijd, dat is waar het om draait.

Hoewel de term 'convenience' nog vaak niet wordt omarmd, zien we juist dat steeds meer ondernemers en chefs besluiten om convenience te ondernemen en koken. Zij begrijpen dat de ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een andere manier van werken. 'Convenience oplossingen' kunnen hierbij zeker een uitkomst zijn. 

Speciaal voor jou geselecteerd

Onze keuken, jouw ambacht

Je gasten iedere dag weer hoogstaande gerechten serveren, is arbeidsintensief en vraagt om vakmanschap. Maar, goed personeel is schaars. Daarnaast is de druk op de marges hoger dan ooit. Dat vraagt om een slimme aanpak. Meer marge in minder tijd, met behoud van je eigen signatuur en klasse. 

Culivers, het verlengstuk van jouw keuken

CuliVers is onze keuken waar we dagelijks complete maaltijden en maaltijdbereidingen met kwaliteit produceren. Altijd vers, volgens jouw receptuur of uit ons eigen assortiment.

Slimme Keuken, Slimme zet

Personeelstekort? Stijgende kosten? Marges die onder druk staan? Met ons foodconcept Slimme Keuken bespaar je tijd en personeelskosten zonder kwaliteitsverlies.

Yuzu als smaakmaker

Verras je gasten en jezelf eens met een spannend ingrediënt. Net zoals Pascal Ariens van By Pascal in Oosterhout graag doet. Lees hoe hij smaak maakt met Yuzu citrussap.

Bijzondere bites in een handomdraai

Ook als je focus niet op eten ligt, wil je jouw gast graag compleet in de watten leggen. Zet een totaalconcept neer en je gasten blijven langer in je zaak. Want bij gezellig borrelen hoort ook eten. En natuurlijk hoef je daar niet uren voor in de keuken te staan. 

Kleinste Keuken, compact en krachtig

Met concept kun jij, zonder volwaardige keuken, toch heerlijk eten op tafel zetten. Met 1 druk op de knop bereid je de lekkerste borrelbites in de compacte high speed oven. 

Frituren met klasse

Een traditionele bitterbal is ook maar zo… traditioneel. Til je bittergarnituur naar een hoger niveau. Experimenteer met luxe varianten of level up met vegan snacks.

Bewuste borrel met vegan snacks

Die vette hap kan ook  duurzaam met de vegan bitterballen en kroketten van Cas & Kas. Twee jonge ondernemers ontwikkelden de vegan bitterbal die niet onderdoet voor de vleesvariant.

Zelf aan de slag?

ZiN travel 'Slim bezig!'

Maak kennis met ondernemers en concepten die slimme oplossingen inzetten i.v.m. personeelstekort en marges die onder druk staan.

Meer slimme oplossingen

Haal het maximale uit jouw onderneming

Van geldzaken, duurzaamheid en personeel tot gastenbinding en de operationele tak van de business: voor iedere kans of uitdaging bieden wij jou de hulp die je nodig hebt.