Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Tonijnfilet Smitvis & Makreelfilet met vel Smitvis

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gezondheid

Gezondheid is de status van trend voorbij. Iedere professional in food is er anno nu in meer of mindere mate mee bezig in zijn bedrijfsvoering. Heel bewust en soms ook onbewust. Of het nou gaat over een goede no & lo kaart, een gezondere kantine of hygiëne op de vloer. Sligro helpt met oplossingen, concepten en assortimenten om gezonder te werk te gaan.

Gezonde assortimenten

Gezonde thema's

De Gezonde Start

We zijn weer open. Is jouw sportclub al klaar voor een nieuw, fit seizoen? Sligro, Heineken en de KNVB helpen je ook nu met De Gezonde Start.

Alcoholvrij

Dranquilo, Dry January, Ik pas... Steeds meer gasten zijn bezig met alcoholvrij. Sligro heeft een breed assortiment no & low bieren, wijnen en gedistilleerd.

Hygiëne

Een gezonde bedrijfsvoering begint bij een goede hygiëne. Sligro biedt de juiste assortimenten en oplossingen op het gebied van hygiëne voor jouw zaak.

×

Thee is een gezond alternatief op elk moment van de dag. Theesommelier Kiona Malinka neemt je mee in de vele mogelijkheden.

Aan de slag met gezondheid

Training groenten in de hoofdrol

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten.

Inspiratiedag Gezond Genieten

Een dag vol inspiratie en interessante ontmoetingen op het gebied van gezondheid.

Gezonde(re) recepten

Laat je inspireren met onderstaande recepten op basis van minder koolhydraten en met groenten in de hoofdrol. vaak nog een stuk duurzamer ook.