Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Tonijnfilet Smitvis & Makreelfilet met vel Smitvis

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Herfst seizoen

Lange zomeravonden maken plaats voor de herfst. Producten die met het seizoen mee veranderen; het nieuwe herfstseizoen levert volop mooie en robuuste ingrediënten die vragen om smaakvolle bereidingen en pairings. We inspireren je dit najaar graag met ons assortiment en de mooiste herfstgerechten en borrelhapjes waarbij ook de begeleidende dranken niet ontbreken.

Wild

Denk je aan het najaar, dan denk je aan wild. Wild kent vele toepassingen en is erg veelzijdig. Wat dacht je van wilde eend met rodewijn vinaigrette en kweepeer, of een heerlijk stukje hertenrug. Verrassen in het najaar doe je met wild.

Herfstdranken

Herfst is dé tijd voor lekkere bokbieren, volle wijnen en heerlijke hotdrinks. Ben je op zoek naar de perfecte pairing voor bij je diner, of een heerlijk najaarsdrankje voor bij de borrel? Sligro biedt volop inspiratie met de lekkerste dranken voor het herfstseizoen.

Koken in het seizoen

De herfst brengt prachtige seizoensproducten met zich mee om smaakvolle, robuuste gerechten mee te maken. Laat je inspireren! De mogelijkheden in de herfst zijn eindeloos, dus leef je uit met smaakvolle bereidingen van de mooiste ingrediënten.

Herfstrecepten