• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sportkantine

Het nieuwe sportseizoen staat weer voor de deur. Sligro helpt je graag om ook jouw kantine dit seizoen kampioen te maken. We starten het seizoen met extra veel voordeel op dranken, snacks en non-food. Ook zetten we een verantwoord alternatief in de kantine op de kaart met Lekker Bezig. Daarnaast hebben we diverse materialen en producten die jouw vereniging helpen zo veilig én hygiënisch mogelijk te functioneren in het nieuwe normaal.

Het verantwoorde alternatief

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig staat voor het verantwoorde alternatief in de sportkantine. Lekker Bezig is er niet om producten te weren uit de kantine. Het gaat om het bieden van een keuze. Natuurlijk hoeft het broodje kroket niet weg, maar probeer ook eens een gezond broodje te bieden.

Kantine in het nieuwe normaal

In het nieuwe seizoen moet ook de sportkantine rekening houden met het nieuwe normaal. Echter brengt dit ook uitdagingen met zicht mee: 1,5 meter afstand, extra hygiëne maatregelen en nog veel meer. Sligro heeft diverse materialen en producten die jouw vereniging en kantine helpen zo veilig én hygiënisch mogelijk te laten werken.

Kickstart je gezonde sportkantine

Sligro is partner van Team:Fit, het programma dat sportverenigingen en -accommodaties kosteloos begeleidt bij het succesvol introduceren van een gezonder aanbod in de kantine. Omdat we het verenigingen zo makkelijk mogelijk willen maken hebben we gezamenlijk waardebonnen beschikbaar gesteld.

Machine Deal

Vragen jouw leden ook naar een kwalitatieve koffie, cappuccino of latte macchiato? Maar kun je dit momenteel niet bieden? De perfecte koffie begint met een perfecte machine. Met de Animo Optime kun je deze kwalitatieve koffie aan jouw leden bieden. Deze machine is tegen een aantrekkelijk tarief verkrijgbaar bij Sligro.