• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

De gezonde kantine

Met Lekker Bezig maken we van de kantine niet alleen een gezellige, maar ook een gezonde plek. Dit doen we heel simpel: met heldere tips, recepten en materialen. Je vind hier inspiratie en praktische tips om verantwoorde alternatieven gemakkelijk en succesvol aan te bieden in jouw kantine. 

 

Alles voor een gezonde kantine

Een gezonder aanbod in de kantine hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het Voedingscentrum heeft duidelijke richtlijnen opgesteld waar een gezonde kantine aan moet voldoen. 

De coaches van Team:Fit helpen jouw club!

Sligro is trots partner van Team:Fit. En dat zijn we niet voor niets. De coaches van Team:Fit helpen jouw vereniging namelijk met het creëren van een gezondere sportomgeving. 

Met Team:Fit en jouw sportclub werk je aan een of meerdere van de volgende thema's: gezonder eten en drinken, een rookvrij sportterrein of verantwoord alcoholbeleid. Per thema stel je doelen, kies je een challenge en behaal je badges. Vervolgens vier je met de gehele club de behaalde doelen. 

Meld je kosteloos aan voor een coach van Team:Fit. En ga ook aan de slag met een gezondere sportomgeving. 

×

Verhalen uit de praktijk

RSC Alliance - Roosendaal

'We willen ons hudige aanbod behouden, maar dan aangepast en met meer aandacht voor de gezondere keuzes'

Ateletiek Vereniging SPRINT - Breda

'Het gaat om het aanbieden van een alternatief, niet om het verbieden van minder gezonde producten'

Partners

FC VERS

Sligro is Domeinpartner FIT van de KNVB. Sinds 2015 werken we samen om een verantwoord aanbod in de kantine te stimuleren. In 2019 is het programma FC VERS gestart.

Team:FIT

Sligro is partner van Team:Fit. De coaches van Team:Fit begeleiden verenigingen in het succesvol introduceren van een gezonder aanbod in de kantine. Deelname is kosteloos.