• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerstbrunch

De kerst perfect beginnen doe je met een heerlijke brunch. Ga voor de lekkerste biologische of glutenvrije broodjes. Of pak het anders aan en serveer smørrebrød met vlees of vis. Of verras met vega. 

Bread bowl met clam chowder

Ga voor ultiem gemak met deze heerlijke soep. Met brood, kerriepoeder en kaas maak je dé smaakvolle drager voor de soep.

Recepten kerstbrunch

Maak van de brunch een ultieme verwennerij. Deze bereidingen zijn niet alleen lekker, maar ook een feest voor het oog én voor alle andere zintuigen.

Brunch assortiment

Met het assortiment van Sligro zet je in een handomdraai een mooie kerstbrunch op tafel. Van crackers en chocopasta tot jams,  granola en luxe siropen en sappen.

Brunchtopper met brood

Serveer je gasten deze kerst dit heerlijke brunchgerecht met iron steak op een desembaguette met truffelcrème en chutney van Ardeense ui.

Meer broodassortiment

Serveer de lekkerste broden bij je kerstbrunch. Van waldkorn en biologische broden tot de lekkerste glutenvrije verwennerijen!

Brunchdranken

Geen brunch is compleet zonder de lekkerste dranken. Maak bijvoorbeeld een heerlijke cocktail op basis van koffie of thee!

Rustiek brunchen

Een heerlijke kerstbrunch op tafel zetten? Serveer deze crab egg benedict met gerookte eieren of ga voor de heerlijke, voedzame granolapannenkoekjes!

De kerst perfect beginnen doe je met een heerlijke kerstbrunch. Bij Sligro hebben we heerlijke, hartige brunch recepten voor een perfecte brunch. Op zoek naar gerechten met brood? Ga voor luxe smørrebrød of grain fed iron steak op een broodje met een crème van truffel. Of wat dacht je van crab egg benedict met gerookte eieren of voedzame pannekoekjes op basis van granola? Hier vind je alle inspiratie en tips voor de lekkerste kerstbrunch recepten voor een succesvolle maal.

Vergeet ook de kerstdranken niet; geen brunch is compleet zonder de lekkerste dranken! Een cocktail kan perfect bij de kerstbrunch, bijvoorbeeld wanneer deze op basis van thee of koffie wordt gemaakt. Op deze pagina vind je daarom ook heerlijke cocktail recepten.

Steak tartare

×