• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Klassiek en modern

Speel in op herkenning óf ga voor een moderne twist. Of je nu kiest voor kalkoen, kwartel of een mooie rack. We verrassen je met klassieke bereidingen en eigentijdse variaties. De keuze is aan jou.

Kalkoen

Kalkoen is voor veel mensen een kersttraditie. Zowel klassiek of eigentijds zijn er tal van bereidingsopties. Wat te denken van een rouleaux van kalkoen: ultiem klassiek? Of een karaage van kalkoen: knapperig van buiten, mals van binnen?

×

3 x Wellington

We kennen allemaal de traditionele beef wellington. Niet voor niets een klassieker maar je kan hier volop mee variëren! Ga dit jaar voor de eenpersoons variant, de klassieke beef wellington of voor de vega variant met portobello. 

Kwartel

Gekonfijte kwartelboutjes zijn een ware klassieker. Maar zelfs binnen deze bereiding heb je meerdere keuzes. Maak de kwartelboutjes zelf schoon óf maak het jezelf makkelijk met kant-en-klare gekonfijte kwartel.

Rack

Ga je voor klassiek, dan ga je voor lamsrack met tarte tatin van ui en bataat. Liefhebbers van modern genieten daarentegen van een rack van everzwijn. Ook hier geldt: de keuze is aan de chef.

Meer klassieke en moderne recepten

Zo zijn er tal van variaties op bekende gerechten. Denk aan een zalm gemarineerd in bietensap óf een eigentijdse presentatie van surf & turf met kreeft en ossenhaas. Of ga voor een van de andere keuzes hieronder. Voor welke variant je ook kiest: je gast geniet.