• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Kosten besparen van amuse tot dessert

Budgetmenu

Inspiratie nodig voor een betaalbaar menu? Hier vind je recepten en ideeën voor een compleet, betaalbaar menu. Ook mogen we de ouderwetse kliekjes niet vergeten; een simpele manier om te besparen en meteen te zorgen voor 'no waste'. 

Tip 1: Maak gebruik van aanbiedingen

Koop bij scherpe aanbiedingen grote porties in; deze kun je vrijwel altijd invriezen. Kijk hier voor de actuele aanbiedingen

 

Tip 2: Ga voor de beste prijs-kwaliteit

Om een gerecht naar een hoogwaardig niveau te tillen, hoef je niet altijd te gaan voor de duurste ingredienten. Ga voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en kies onze eigen, exclusieve merken

 

Tip 3: Doe meer met groenten

Niet alleen een gezonde manier van koken, maar het draagt ook bij aan een beter milieu én heeft een gunstige inkoopprijs. Groenten langer houdbaar maken? Hier lees je alles over het fermenteren van groenten. 

Koken met kliekjes

Besparen én duurzaam aan de slag? Met onderstaande recepten kun je verschillende leftovers gebruiken voor een compleet nieuw recept. 

Bekijk de recepten en ontdek van welke leftovers deze recepten tot stand zijn gekomen. Combineer je inkopen en bespaar je raak! 

Meer over kosten besparen

Van onze eigen merken tot margemakers en topaanbiedingen. Bekijk hier hoe je nog meer kunt letten op de kosten.