Je hoeft niet altijd diep in de buidel te tasten om een spetterend menu op tafel te zetten. Want mooie gerechten hoeven geen kapitaal te kosten; het gaat immers om de smaak en presentatie. Door slim in te kopen en optimaal gebruik te maken van de ingrediënten, gooi je nauwelijks iets weg. Neem nou de snijresten van de knolselderij: daar draai je eenvoudig een heerlijke crème van.
Tip 1: Maak gebruik van aanbiedingen
Koop bij scherpe aanbiedingen grote porties in; deze kun je vrijwel altijd invriezen. Kijk hier voor de actuele aanbiedingen.
Tip 2: Ga voor de beste prijs-kwaliteit
Om een gerecht naar een hoogwaardig niveau te tillen, hoef je niet altijd te gaan voor de duurste ingredienten. Ga voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en kies onze eigen, exclusieve merken.
Tip 3: Doe meer met groenten
Niet alleen een gezonde manier van koken, maar het draagt ook bij aan een beter milieu én heeft een gunstige inkoopprijs. Groenten langer houdbaar maken? Hier lees je alles over het fermenteren van groenten.
Bekijk de recepten en ontdek van welke leftovers deze recepten tot stand zijn gekomen. Combineer je inkopen en bespaar je raak!