• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lentedesserts

Een voorjaarsdiner is niet compleet zonder een lekker lentedessert. Sligro biedt je genoeg inspiratie met verrassende nagerechten, zoals rabarberwolken en een vegan chocoladetaart. Wil je een echte showstopper op tafel serveren of Pasen met iets bijzonders afsluiten? Met een groot dessertplateau maak je indruk. 

Luchtige rabarberwolken

Met rabarber kun je alle kanten op. Je kunt er een cocktail mee maken, maar ook in een nagerecht kun je er culinair mee uitpakken. Met zijn friszure smaak en mooie kleur is deze rode voorjaarsgroente perfect om te verwerken in een lente dessert. Maak bijvoorbeeld deze luchtige rabarberwolken.

×
Maison Niels de Veye
Lecithine
Potje 50 gram
Smeding
Aardbei
Bak 400 gram
Nosse Ceramics
Svelte bord 22cm, rose
Per stuk
Koppert Cress
Atsina Cress
Bak
Pak 1 kilo
Daendels
Amandelpoeder
Zak 500 gram
Zak 1 kilo

Nagerechten voor lente

In het voorjaar wordt iedereen blij van een zoet nagerecht vol kleur. Een kleurrijke smoothiebowl met chiazaad werkt bijvoorbeeld prima als dessert, maar ook als ontbijt. Alle onderstaande gerechten zijn waardige afsluiters van een heerlijk lente- of paasdiner. 

Dessertplateau

Serveer een dessertplateau en het is even stil aan tafel. Met de vele verschillende smaken ijs van Sanissimo zijn er eindeloos veel plateaus te maken. Serveer dit spectaculaire nagerecht op een mooie plank en iedereen kan zo zijn eigen portie pakken. 

Per stuk
Sanissimo
Roomijs vanille
Bak 1,5 liter
Bak 1,5 liter
Trevisanalat
Mascarpone
Bakje 250 gram
Trevisanalat
Ricotta
Bakje 250 gram
Doos 40 stuks x 40 gram
Bakje 80 gram
Pot 400 gram
Chiquita
Bananen
Zak 1 kilo
Pot 750 gram
Sanissimo
Musketzaad goud
Pot 950 gram
Pot 950 gram
Sanissimo
Marshmallow mix
Potje 185 gram
Sanissimo
Meringue mini
Potje 185 gram

Meer met chocolade

Van puur, melk tot aan witte chocolade en van kant-en-klaar tot aan de grondstoffen om zelf aan de slag te gaan; Sligro biedt een groot assortiment aan chocola waar je alle kanten mee op kan. Ga aan de slag en verras je gasten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat met unieke chocoladesmaken in oneindig veel creatieve creaties. Denk aan een heerlijke chocolademousse, een vegan chocoladetaart of aan stuffed cookies.

Chocoladetaart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mollis, risus ac interdum laoreet.

linkt door naar spiesen pagina van bbq: https://www.sligro.nl/themas/zomerhelden/barbecue-assortiment/barbecue-toppers.html let op: anker op kopje spiesen hier wel bovenaan de 3 nieuwe spiesen toevoegen uit de lentecampagne als 3-luik van recepten  ALS DIT NIET KAN, DAN hieronder bekijk recepten met filter op LENTE & BBQ, ALS DIT NIET KAN, dan hieronder receptcarousel met alle recepturen van spiesen en wraps erin 

>

Zoveel smaken chocola

In chocolade zijn tal van smaakaccenten te ontdekken. Sligro biedt een ruim assortiment met de lekkerste verwennerijen. Ga voor chocoladepasta, truffels, brownies, moelleuxs of de chocolade van Cacao Barry. Bij Sligro vind je kwalitatieve grondstoffen en kant-en-klare chocoladetraktaties waarvan het water je in de mond loopt.  

Zak 1 kilo
Zak 1 kilo
Doos 1 kilo
Pot 600 gram
Bonbiance
Cacaotruffels
Doos 250 gram
Doos 250 gram
Doos 250 gram
Maison Niels de Veye
Brownie chocolade taart
Doos 1,35 kilo
Doos 4 stuks x 60 gram
Doos 570 gram
Traiteur De Paris
Moelleux chocolade
Doos 10 stuks

Paaszoetwaren

Pasen vier je samen met Sligro. Chocolade paaseieren zijn natuurlijk een echte paastraditie, maar naast paaseieren is er nog veel meer ander lekkers om uit te kiezen. 

Maak je lentediner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet diner deze lente.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, hoofdgerecht of brunch. Samen maken we er een buitengewone lente van.