• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lentetoppers

Prachtige kleuren en heerlijke smaken uit eigen keuken. Het lenteseizoen biedt volop inspiratie om met bekende en verrassende producten het seizoen volop te vieren. Waarbij je de smaken van het voorjaar en de regio perfect combineert. Met producten zoals geitenlam, zuiglam en asperges zet je het pure lentegevoel op tafel.

Voor het beste culinaire advies

Inspiratie nodig? Onze culinair adviseurs koken ook graag in het seizoen. Zij geven volop suggesties waarmee je naar hartenlust kunt experimenteren en variëren. Dát is koken in de lente. Vraag de culinair adviseur in jouw vestiging om advies op maat.

×

Asperges

De lente biedt de beste asperges van koude grond. Vol van smaak. Een echt seizoensproduct dus, vers van het land. Het mooie: met asperges kun je in de keuken alle kanten op. Heb je bijvoorbeeld al eens aan een aspergeplateau met zalm gedacht?

Zak 500 gram
Bus 420 gram

Zuiglam

Een ultiem stukje seizoensvlees met een opvallende eigen smaak en sublieme malsheid. Zuiglam is een ware delicatesse. Verkrijgbaar in vele uitsnijdmanieren: van zuiglamsrack tot zuiglamsbout. Tip: probeer eens lamsschouder van de BBQ. 

Geitenlam

Geitenlam is vol, romig en ietwat zoetig en mild van smaak. Enorm voedzaam. En op ontzettend veel verschillende manieren te bereiden: van van rosé geitenlamfilet op stokjes of een lamsbout bereid op de barbecue. Laat je inspireren! 

Oosterscheldekreeft

Vanaf dinsdag 30 maart is de Oosterscheldekreeft weer volop verkrijgbaar. Een feest voor de fijnproever. Je kunt gaan voor een klassieke bereiding, maar er is meer mogelijk. Wat te denken van een tartelette met crème van doperwt? 

1 ST ca 800 GR
Chez Vous
Kreeftvlees MSC
Krimp 150 gram

Meer lente-inspiratie

Buitengewoon assortiment

Lente is meer dan alleen Pasen. Dit voorjaar staat Sligro voor je klaar met de beste producten. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste versaanbod van dit voorjaar, bijzonder servies om je gerechten te presenteren of heerlijke smaakmakers. Sligro helpt je op weg. Bekijk hier het lente-assortiment.

Buitengewoon lente

Laat je inspireren door onze verrassende recepten, behulpzame specialisten en heerlijke producten. Sligro helpt je met de perfecte paasbruncn en -diner. En natuurlijk bieden we je ook volop inspiratie voor het borrelmoment. Kortom; alles onder 1 dak om er een buitengewone lente van te maken!