• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Voorgerechten lente

Speel in je voorgerechten met kleur, structuur en smaak en je overtreft deze lente meteen de verwachtingen van je gasten. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een kant-en-klare bietengazpacho of een huisgemaakte bloemkoolsoep met passende garnituren zet je dit voorjaar al iets buitengewoon moois op tafel. 

Oosterscheldekreeft tartelette

Oosterschelde kreeft is met zijn fijne en zachte smaak een echte delicatesse en een op-en-top lente product. Het seizoen loopt van 25 maart tot en met 15 juli en is vanaf 30 maart volop verkrijgbaar bij Sligro. Grijp daarom deze lente je kans en serveer als voorgerecht een prachtige tartelette met dit fantastische product. 

Pak 300 gram
Elenbaas
Zeekraal
Bakje 150 gram
Stuk 200 gram
Daendels
Hennepzaad
Bak 350 gram

Voorgerecht recepten

Meer verrassende voorgerechten voor dit voorjaar? Klik op de recepten hieronder voor meer manieren om je lentediner in stijl te beginnen. Daarbij kun je alle kanten op: van snel op tafel tot écht culinair uitpakken.

Zoveel soorten soep

Van een bouillon tot een fond en van een gazpacho tot een vissoep. Er zijn zoveel soorten soepen waarmee je dit voorjaar kunt verrassen. Kies bijvoorbeeld voor de rijk gevulde soepen van ons eigen merk Meesterschap van het Huis. Deze zitten bomvol verse ingrediënten van topkwaliteit. Bekijk hieronder het gehele soepassortiment.

Meesterschap van het Huis
Aspergesoep
Zak 1 liter
Meesterschap van het Huis
Mosterdsoep
Zak 1 liter
Meesterschap van het Huis
Bospaddenstoelen-truffelsoep
Zak 1 liter
Meesterschap van het Huis
Kippensoep op Thaise wijze
Zak 1 liter
Fles 72 cl
Pot 40 cl
Kleinste Soep Fabriek
Soep Marokkaanse harira
Pot 40 cl
Kleinste Soep Fabriek
Soep khao soi
Pot 40 cl
Pak 1 liter
Pak 1 liter
Grand Gérard
Kreeftenfond
Pot 35 cl
Grand Gérard
Gevogeltefond
Pot 35 cl
Grand Gérard
Lamsfond
Pot 35 cl
Emmer 1 kilo
Emmer 1 kilo

Voorgerechten met vis

Verras met een voorgerecht met skrei of kabeljauw. Skrei is een echt seizoensproduct  en heeft witter en steviger visvlees dan de ‘gewone’ kabeljauw. Daarom kun je ze makkelijk voor elkaar vervangen. Bijvoorbeeld in deze twee spectaculaire voorgerechten.

Rouleau Nicoise met kabeljauw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mollis, risus ac interdum laoreet, lorem dolor laoreet massa, ut consequat mi sapien. Tekst over soepen huisgemaakt en kant-en-klaar link naar receptuur huisgemaakte bloemkoolsoep.

>

Lentetuintje met skrei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mollis, risus ac interdum laoreet, lorem dolor laoreet massa, ut consequat mi sapien. Tekst over soepen huisgemaakt en kant-en-klaar link naar receptuur huisgemaakte bloemkoolsoep.

>

Maak je lentediner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet diner deze lente.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je hoofdgerecht, dessert of brunch. Samen maken we er een buitengewone lente van.