Een van onze best bewaarde geheimen van het schap zijn de chocolade taco's van Mona Lisa. Deze taco's zijn de perfecte basis voor nagerechten. Vul ze met zoete of juist met verrassende hartige smaken voor een smaakvol dessert. Laat je creativiteit de vrije loop en verras je gasten met een smaakvol en onverwacht nagerecht.
Een van onze best bewaarde geheimen van het schap is het Sardijns flatbread van Cherchi. Flatbread uit Sardinië wordt ook wel pane carasau genoemd en is op 1.001 manieren te gebruiken. Cherchi is een familiebedrijf sinds 1995 uit Alghero (Sardinië) en maakt volgens hun eigen speciale recept perkamentbrood. Hun dunne brood wordt met de hand gemaakt, op constante temperatuur gekookt en met de hand verpakt. Het is een geheim recept van de familie Cherchi.
In het begin van de 18e eeuw vonden landgoed-eigenaren na een lange reis hun huis en landgoed verwoest terug. Ondanks dat ze ‘allesverloren’ waren, bouwden ze vol goede moed aan een nieuwe toekomst. In het ruige Swartland worden wijnen gemaakt met ook in Portugal voorkomende druivenrassen zoals tinta barocca, souzão en touriga nacional. De zomers zijn warm en droog, maar de middagen koel door de westenwind en de schaduw van de bergen. Die combinatie zorgt voor krachtige wijnen met een goede balans tussen rijpheid en elegantie.
Ken je Jolie al? Dit is een nieuw exclusief eigen merk van 10 heerlijke siropen. Met Jolie verras je jouw gasten in een handomdraai met cocktail-, mocktailklassiekers en zoete koffie specials. De beste kwaliteit voor de beste prijs.
Een van onze best bewaarde geheimen van het schap is het merk Sabarot. De gedroogde paddenstoelen van Sabarot worden met de grootste zorg geselecteerd en ondergaan een strenge controle. Het resultaat? Zuivere en veilige kwaliteitproducten die onmisbaar zijn in de professionele keuken. Sabarot is een Frans familie bedrijf uit de streek Auvergne, waar paddenstoelen zoeken behoort tot de eeuwenoude cultuur.