Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Slimme keuken

Meer marge in minder tijd. Het kan!

Daarom: Slimme Keuken

Koken op hoog culinair niveau brengt meestal een hoge tijdsdruk met zich mee. Zeker wanneer je ook nog eens kampt met een tekort aan goed personeel. Het zorgt ervoor dat je niet de constante kwaliteit van gerechten levert die je wil leveren. Heb je dat goede personeel wél in huis, dan hangt daar vaak een behoorlijk prijskaartje aan en is het weer een uitdaging om de marges gezond te houden. Slimme keuken biedt in beide gevallen uitkomst.

Tijdswinst

Slimme keuken bespaart tijd in je mise-en-place. Bovendien kun je alle type gerechten al met één chef in de keuken, op hoge snelheid bereiden.

Betere marge

Slimme keuken bespaart niet alleen tijd, maar ook geld: personeelskosten. Daardoor gaat je brutowinstmarge per gerecht omhoog. Met de Slimme gerechten maken we per gerecht onder meer je marge inzichtelijk.

Meer rendement

Maar we gaan verder dan dat. Met Slimme keuken helpen we je ook graag om integraal jouw bedrijfsresultaat te verbeteren. Vraag je accountmanager naar de handige calculatiemodule.

Minder foodwaste

Bij traditioneel koken en mise-en-place heb je meer foodwaste dan bij Slimme keuken. Onder meer doordat je met minder verschillende producten werkt.

Slimme kerstgerechten

Wil jij ook in de drukke kerstperiode meer marge in minder tijd? Het kan met de Slimme kerstgerechten van Slimme keuken.

Slimme gerechten

Onze bestsellers

Dinnerland
Kreeftensoep
Pak 1 liter
Maison Niels de Veye
Brownie kiezel chocolade
Doos 4 stuks x 60 gram
Doos 10 stuks x 80 gram
Maison Niels de Veye
Quiche geitenkaas tomaat
Doos 4 stuks
Maison Niels de Veye
Brownie chocolade
Doos 5 stuks
Doos 12 stuks x 75 gram
Maison Niels de Veye
Quiche zalm
Doos 4 stuks
Pak 1 liter
Doos 20 stuks x 90 gram

Nog een stap verder gaan? Het kan met SmartCuisine

Is jouw doel om continue je keuken te verbeteren naar meer dan 70% brutomarge en blijvend minder personeel in te zetten