• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Horecaterras

Een goed terras is het visitekaartje van je zaak. De juiste aankleding, verzorging en uitstraling zorgt voor stopkracht, waarmee je al snel kan rekenen op een verdubbeling van je omzet! Niet alleen midden in het terrasseizoen, maar juist ook in het voorjaar en najaar.

Alles voor jouw horecaterras

Alles voor jouw terras

Van stoelen, tafels, parasols en partytenten tot complete terrasinrichting op maat; wij helpen je graag op weg om alles uit jouw terras te halen!

Terrasfood

Klaar voor het terrasseizoen? Wij helpen je op weg met tips voor het werken met een kleinere kaart. Gezonde terras gerechten én slimme concepten om het optimale uit jouw terras te halen!

Terrasdranken

Weer stralende gezichten zien op jouw terras? Wij staan klaar voor je met de heerlijkste alcoholvrije verfrissingen, maar uiteraard ook nieuwe cocktails en onze horecawijnselectie. 

Haal meer uit je horecaterras

De ultieme gastbeleving op je terras

Een gastvrije gastbenadering kan zomaar het verschil zijn tussen een leeg en een vol terras. Maar hoe maak je daarin het verschil? Laurens Raven, trainer, docent en co-founder van biertraining.nl, legt uit.

5 ontwikkelingen in terrasinrichting

.Speel dit voorjaar in op de belangrijkste ontwikkelingen in terrasinrichting en haal het maximale uit je terras. Bart Oelen van Satelliet Meubelen vertelt hoe je met de juiste terrasinrichting je terras éxtra aantrekkelijk maakt. 

Ook interessant voor jou