Ondernemer Enes, van restaurant The Boathouse in Breda, is klaar voor het terrasseizoen. Hij heeft kritisch gekeken naar de routing, maar ook naar het menu. Hierdoor haalt hij meer marge uit zijn terrasomzet.
''Samen met het team hebben we gekeken naar onze menukaart. Door slimme keuzes te maken, halen we meer marge uit onze terraskaart. Neem bijvoorbeeld onze Borrel Boat, de hardloper van de kaart. Met deze borrelplank maken we meer marge én besparen we op personeelskosten in de keuken.''
Ben jij klaar voor het terrasseizoen 2023? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct:
✔ Terrastrends 2023: meer rendement uit jouw horecaterras
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trends, ontwikkelingen en events
Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren!
Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je nóg meer uit je terras. We adviseren je graag over terrasfood met meer marge en bijvoorbeeld terrasdranken welke perfect aansluiten bij de trends én behoeftes van jouw gasten!
Sligro biedt, in samenwerking met speciaal geselecteerde partners, voordelige oplossingen om alles uit jouw horecaterras te halen. Denk bijvoorbeeld aan ongediertebestrijding of een aansprekende manier van terrasafscheiding met planten en bloemen.