Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Henri maaltijdenSprite en Coca-Cola & Tonijnfilet Smitvis

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Samen slimmer

Terras managen

Het terrasseizoen staat weer voor de deur. Hoe haal je daar straks het maximale uit? Nou, bijvoorbeeld door gebruik te maken van foodconcepten met een hogere marge. Zoals loaded-concepten, borrelplanken en traybakes. Of door je routing te optimaliseren. We helpen je graag op weg met nóg meer waardevolle tips. Dát is Samen Slimmer met Sligro! 

Haal meer marge uit jouw terrasomzet met

×

The Boathouse is klaar voor het terrasseizoen

Ondernemer Enes, van restaurant The Boathouse in Breda, is klaar voor het terrasseizoen. Hij heeft kritisch gekeken naar de routing, maar ook naar het menu. Hierdoor haalt hij meer marge uit zijn terrasomzet.

''Samen met het team hebben we gekeken naar onze menukaart. Door slimme keuzes te maken, halen we meer marge uit onze terraskaart. Neem bijvoorbeeld onze Borrel Boat, de hardloper van de kaart. Met deze borrelplank maken we meer marge én besparen we op personeelskosten in de keuken.''


 

Ontvang gratis terrastrends 2023!

Ben jij klaar voor het terrasseizoen 2023? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct:

Terrastrends 2023: meer rendement uit jouw horecaterras
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren!

Alles voor jouw terras

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je nóg meer uit je terras. We adviseren je graag over terrasfood met meer marge en bijvoorbeeld terrasdranken welke perfect aansluiten bij de trends én behoeftes van jouw gasten!

Uitgelicht terras assortiment

Van stoelen, tafels, parasols en partytenten tot complete terrasinrichting op maat; wij helpen je graag op weg om alles uit jouw terras te halen!

Oplossingen voor je horecaterras

Sligro biedt, in samenwerking met speciaal geselecteerde partners, voordelige oplossingen om alles uit jouw horecaterras te halen. Denk bijvoorbeeld aan ongediertebestrijding of een aansprekende manier van terrasafscheiding met planten en bloemen. 

Tips en tricks voor een succesvol terrasseizoen

Ook interessant voor jou