• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
‘De kunst is om altijd bij de tijd te blijven’

Vakmanschap

Vakmanschap, een woord dat binnen de horeca veel gedachtes oproept. Wat is vakmanschap vandaag de dag? Is het vakmanschap veranderd door de jaren heen? Hoe behoud je vakmanschap in je zaak? We vroegen het aan diverse foodprofessionals. Enkele uitspraken die de gesprekken typeerde:

Ook met Gerard Wollerich van Restaurant Wollerich hebben wij het uitgebreid gehad over het thema vakmanschap en wat dit in de huidige tijd betekent.

Gerard Wollerich

“Vroeger draaide het meer om perfectie en continuïteit, nu is er ruimte voor fantasie en vernieuwing.”

Benieuwd hoe hij de toekomst van het vakmanschap ziet?

De jeugd heeft de toekomst

Dat jong talent een belangrijke pijler is voor de toekomst van vakmanschap staat vast. Zonder een jeugd vol passie en ambitie zal het vakmanschap vervagen. Voor een goede overdracht zijn wij samen verantwoordelijk.

Horecahelden

Sommige chefs krijgen de kans om bij een van de grote namen uit het vak in de leer te mogen. Lees hier hun verhalen.

‘De kunst is om altijd bij de tijd te blijven’

Blijven leren en jouw skills verder professionaliseren, dat is iets wat we allemaal willen, toch maak je daar vaak te weinig tijd voor. Dat vinden wij zonde, daarom helpen wij jou graag met informatieve artikelen, trainingen en kansen voor persoonlijk advies.

Slagers & Keurmerken

Van de slacht tot het portioneren, het zijn allemaal verschillende ambachten.

ZiN trainingen

Daag jezelf en je team uit tijdens een ZiN inspiratietraining.

Advies op maat

Kom in contact met jouw culinair adviseur en krijg persoonlijk advies.

Diverse ambachten

De horeca kent vele vakgebieden en specialisaties. Onderstaand lichten wij er een paar voor jou uit. Neem een kijkje en laat je verrassen.

Wild

Gerookt en gegrild wildvlees van de BBQ.

Champagne

Een smaaksensatie soms buiten je comfortzone.

Patisserie

Een vak apart, het vergt geduld en precisie.

Vakmanschap op wielen

Een plek waar vele ambachten samen komen zijn foodfestivals. Dit is dé plek waar je diverse ambachten kan zien, proeven, ruiken en ervaren vanuit één kleine keuken op wielen, de foodtruck.