• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Borrelhapjes voor de lente

In een jar of een cone, op een borrelplank of op eenpersoonsplankjes: borrelhapjes kun je op vele manieren presenteren. Ga voor culinaire hapjes van over de hele wereld of ga voor eenvoudig met stokjes en allerhande dips. Combineren kan natuurlijk ook. Serveer er een heerlijke lentedrank bij en borrelen maar! 

Wereldse hapjes

De wereld zit vol verrassende smaken. Met de volgende hapjes uit verschillende wereldkeukens neem je je gasten mee op culinaire ontdekkingstocht. Ga bijvoorbeeld voor Vietnamese springrolls met eendenborst, kruidige Indiase pani puri of Japanse takoyaki met octopus.

Variaties op de borrelplank

Door je kant-en-klare hapjes op een bijzondere manier te presenteren, laat je op een eenvoudige manier een verpletterende indruk achter bij je gasten.

Serveer je hapjes eens in een eigen potje in plaats van op de traditionele borrelplank. Ga voor kant-en-klaar gemak of maak een heerlijke jarcuterie met burrata. 

Zet de tafel vol met eenpersoonsplankjes en creëer een bont gezelschap. Maak het jezelf makkelijk en vul de plankjes met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare hapjes.  

Deze gevulde houtpapieren cones zijn perfect om te serveren bij de borrel. Vul ze met Engelse kazen, de lekkerste charcuterie of ga voor een vegetarische mix. 

Stokjes en dippers

Op zoek naar een eenvoudige borrelhap die bij iedereen in de smaak valt? Met de nieuwe stokjes van O’life zet je heel gemakkelijk wat lekkers op tafel. Geef er je eigen twist aan door te serveren met verschillende dips van bijvoorbeeld van olijf, hummus en guacamole.

Meer voor de borrel

Lentedranken

Serveer de lekkerste lentedranken bij je borrelhapjes. Pak uit met heerlijke cocktails, frisse bieren of zonnige voorjaarswijnen.