• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lentebrunch

De lente is hét moment om weer heerlijk te gaan genieten van een voorjaarsbrunch. Ga creatief aan de slag met bruleren, verras met echte eyecatchers van brood of ga voor een frittata of minestrone vol gezonde peulvruchten. Met deze brunchrecepten maak je van iedere brunch iets buitengewoons.

Gekaramelliseerd citrusfruit met skyr

Bij bruleren denk je misschien direct aan crème brûlée, maar met bruleren kun je nog veel meer kanten op. Ga bijvoorbeeld voor dit verrassende ontbijtgerecht met gekaramelliseerd citrusfruit en Skyr.

Iconic brunch

Wij Nederlanders houden van onze boterham en appeltje tussendoor. Ga next level met deze kleurrijke brunchrecepten die je niet alleen qua smaak, maar door hun kleurrijke opmaak ook qua looks omverblazen.

Recepten lentebrunch

Het voorjaar goed beginnen doe je met een smaakvolle brunch. En er zijn zoveel manieren om een heerlijke brunch te serveren! Deze brunchgerechten smaken naar meer.

Meer met peulvruchten

Op zoek naar brunchrecepten? Denk dan niet alleen aan broodjes, want ook warme gerechten zijn heerlijk om de dag mee te beginnen. Deze frittata en minestrone zitten boordevol groenten voor een goede start.

Brunchassortiment

Van ambachtelijk brood en beleg tot kleurrijke smoothies: met ons rijke assortiment heeft Sligro alles in huis voor de perfecte brunch. Klik verder voor onze meest bijzondere brunchproducten.

Bruschetta's

Een ideaal hapje voor bij de brunch is de bruschetta. Helemaal leuk om deze als verschillende gangen te serveren.

Assortiment brunchdranken

Meer koken in de lente

Voor de lekkerste inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert ben je bij Sligro aan het juiste adres. Zo maak je van de lente gegarandeerd een culinair succes.