• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lentedranken

Bij een heerlijke voorjaarsborrel, lente diner of brunch mogen de lentedranken niet ontbreken. Verras tijdens het voorjaar met frisse bieren, parels van wijnen, duurzame sappen en bijzondere cocktails. Je lenteborrel maak je uiteraard compleet met lekkere borrelhapjes. 

Lentebieren

Niets lekkerder dan een goed biertje op een zonnig terras. Deze frisse weizen-bieren lenen zich perfect voor een borrel op een mooie lentedag.

Lentewijnen

Een nieuw seizoen vier je met zonnige wijnen. Van Italiaanse trots tot Zuid-Franse elegantie: deze verfijnde wijnen voor het voorjaar geven elk moment een feestelijk tintje. Proost!

Borrelhapjes

Serveer de lekkerste hapjes bij je lentedranken. Pak uit met wereldse borrelhapjes of ga voor eenvoudig met stokjes en allerhande dips.

Drink better, do better

Drinken moet natuurlijk lekker zijn, maar hoe fijn is het als je ook nog eens goed doet aan je lijf of het milieu? Met deze dranken zit je goed. Zo bevatten de pure producten van Soof en Hard Steltzer geen onnodige toevoegingen en wordt het sap van overtollig fruit gebruikt voor de dranken van Thijs en ODAVI. Drink better, do better!

Meer met koffie & thee

Vroeg in de ochtend, tijdens een lunch, aan het eind van een diner of gewoon tussendoor: een versgemalen kop koffie of thee smaakt altijd. Genieten met het oog op duurzaamheid? Proef dan eens van een van de plantaardige lattes!