• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Hoofdgerechten lente

Het voorjaar heeft zoveel lekkers te bieden. Of het nou gaat om een fijn diner in de lente of een voorjaarsbbq: met de mooiste producten uit de zee, wei of de grond creëer je buitengewone lentesmaken. Pak bijvoorbeeld uit met asperges of ga voor een smaakvolle voorjaarspasta. Echt imponeren? Serveer de lekkerste voorjaarsgerechten van de bbq!

Koken in de lente

Het lenteseizoen biedt volop inspiratie om met bekende en verrassende producten het seizoen volop te vieren. Met een scala aan vlees, vis, vegetarische én vegan recepten is er keuze genoeg.

Voorjaars bbq

Zin in een lente bbq? Een mooie voorjaarsdag sluit je af met smakelijke gerechten van de barbecue. Niet alleen vlees- en visgerechten doen het goed, maar juist ook met verse seizoensgroenten leg je je gasten in de watten.

Recepten hoofdgerecht lente

Van snelle en mooie hoofdgerechten tot uitdagende en oogstrelende creaties. Onderstaande recepten bieden voor ieder wat wils en zijn heerlijk in de lente.

Lente op het bord

Verse peulvruchten zijn op hun lekkerst in de lente. Met een romige voorjaarspasta vol doperwten en broccoli of een filet van gegrilde scharrelkip met snijbonen en sugarsnaps zet je het voorjaar op tafel. 

Voorjaarspasta

gifje hierin zetten

Filet van scharrelkip

gifje hierin zetten

Geroosterde ui met stoof van zuiglam

Ga creatief aan de slag met bruleren en verras je gasten met dit smaakvolle brùléerecept met ui en een stoof van zuiglam.

Lente uit de zee

Vongole en hangcultuurmosselen zijn prachtige schelpdieren en smaken heerlijk in de lente. Maak een Italiaanse pasta of een smaakvol mosselgerecht.

Gourmet

Lekker lang tafelen? Kies eens voor gourmet in het voorjaar. Bij Sligro vind je alle producten voor een gourmet van topkwaliteit.

Meer koken in de lente

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet diner in de lente.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je voorgerecht, dessert of brunch.