• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Tijd voor zomer

Deze zomer wordt onvergetelijk: van lang tafelen tot juichen voor oranje. Of je dat nu buiten of binnen doet, met de zomerse gerechten van Sligro zet je de zomer op tafel. Met onze heerlijke barbecuerecepten, fantastische zomerse borrelhapjes, lekkere ijstoetjes en (non-alcoholische) cocktailrecepten creëer je het ultieme zomergevoel. Extra tips of advies nodig? Onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen helpen je graag aan een culinaire topzomer!

Zomer inspiratie

Sligro biedt deze zomer volop inspiratie. Ga aan de slag op de barbecue met onze zomerse recepten en sluit af met een heerlijk ijsje. Of organiseer een zonnige zomerborrel met bijpassende dranken.

×

Uitgebreide barbecue op de agenda?

Dan mag een vers getapt biertje niet ontbreken. 

Pak uit op de barbecue

Tijd voor outdoor cooking! Deze zomer pak je uit op de barbecue. Ontdek alle barbecuegeheimen: van de juiste barbecue-accessoires tot de lekkerste rubs en marinades en je serveert de zomer op een bord.

Barbecue tools

Van een elektrische barbecue, een gasbarbecue en een traditionele houtskoolbarbecue tot een kamadobarbecue: barbecuen gaat het best met de juiste tools en de goede technieken. Wij geven je graag advies!

Barbecue - Rubs & marinades

Malser, zachter, smaakvoller. Kies voor de juiste barbecuerub en -marinades en je tilt je barbecuegerechten naar een hoger niveau. Stel je eigen kruidenmix samen of kies uit de vele kant-en-klare mogelijkheden.

Outdoor cooking

Barbecuevlees, vis of vega: het smaakt allemaal even heerlijk van de barbecue. Met onze zomerse barbecuerecepten en de beste producten helpt Sligro je verder in de wereld van outdoor cooking.

Meer zomer inspiratie

Maak deze zomer extra onvergetelijk tijdens de vele zomerse evenementen en huur een tap of koop een blade. Ontdek onze gemakkelijke barbecuegerechten of verrassende barbecuetoppers. Of dompel jezelf onder in de wereld van outdoor cooking, ijs en zomerse dranken.

Zomerassortiment

Deze zomer staat Sligro voor je klaar met de beste producten. Met ons uitgebreide zomerassortiment creëer je voor ieder wat wils.

Zomer met Sligro