• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zomerse ijstoetjes

IJs is een onmisbare afsluiting van een barbecue op een mooie zomeravond. Maar ook bij minder mooi weer zijn ijsjes een goed idee. Of het nu zelfgemaakt of kant-en-klaar is: met deze zomerse ijstoetjes krijg je de zomer in je bol.

Handijsjes

Handijsjes zijn lekker en makkelijk uit te delen. Van ijs op een stokje of een hoorntje tot een bakje ijs: Sligro biedt een ruim assortiment aan kant-en-klaar roomijs en waterijs.

Bak 5 liter
Bak 5 liter
White
OLA Magnum
White
20 stuks x 12 cl
Classic
OLA Magnum
Classic
20 stuks x 12 cl
Classico
OLA Cornetto
Classico
24 stuks x 12 cl
Aardbei
OLA Cornetto
Aardbei
24 stuks x 12 cl
Almond
OLA Magnum
Almond
20 stuks x 12 cl
18 stuks x 8 cl
Raket
OLA
Raket
54 stuks x 5,5 cl
24 stuks x 12 cl
Cono aardbei
Sanissimo
Cono aardbei
24 stuks x 12 cl

Zomerse frozensmoothiebowls

Een bevroren smoothie is een heerlijk ijstoetje. Deze frozensmoothiebowls serveer je ijskoud uit de vriezer als ontbijtgerecht of als verfrissend ijstoetje na een zomerse barbecue of maaltijd.

Minipavlova

Sluit een barbecue in stijl af met een minipavlova: het perfecte slotstuk van je zomeravond. Dit frisse zomerse toetje met ijs maak je in slechts 15 minuten. Helemaal wanneer je gebruikmaakt van onze kant-en-klare meringues.

Parfaitpotjes

Met de basisparfait van Debic tover je gemakkelijk een lekker ijstoetje op tafel. Van tiramisu, citrus en frambozen tot parfait van hazelnoot met bastognekoek. Welk zomers parfaitrecept kies jij?

Waterijs

Tijd voor waterijs! Heerlijk voor tussendoor of als toetje na een zomerse barbecue. Waterijs is gemakkelijk zelf te maken en met smaak kun je volop variëren. Gebruik bijvoorbeeld vers fruit of eetbare bloemen. Laat je inspireren!

Krimp 50 stuks
Munt
Vitalicious
Munt
Zakje 75 gram
Puree mango
Bak 1 kilo
Bakje 250 gram
Limoenen
Smeding
Limoenen
Zak 3 stuks

Maak je zomerbarbecue compleet

Sligro biedt alle inspiratie die je nodig hebt voor een complete barbecue deze zomer. Ga aan de slag met onze lekkere barbecuerecepten of zomerse borrelhapjes en serveer er heerlijke zomerse dranken bij.