• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van fris tot fruitig en alcoholvrij

Zomerbieren

Wat is er nou lekkerder dan een verfrissend biertje in de zon? Onze bierhelden mogen deze zomer natuurlijk niet ontbreken. Fris, blond, alcoholvrij, wit of IPA. Geniet extra met een bijpassend zomers gerecht. Onze adviseurs in de vestigingen helpen je graag bij de perfecte bierkeuze.

Oedipus mannenliefde

Oedipus Mannenliefde is een frisse en fruitige Saison gebrouwen met Szechuan peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse, fruitige smaak met veel citrus. 

Liefmans Fruitesse

Dit sprankelende aperobier met zijn lichtrode kleur komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas. Geniet van de frisse & intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen.

Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk.

Brewdog punk IPA

Deze lichte, gouden klassieker is verrijkt met hop uit de Nieuwe Wereld om een smaakexplosie te creëren. Sterke accenten van karamel en tropisch fruit, gevolgd door een explosie van grapefruit, ananas en lychee, gaan vooraf aan een prikkelend bittere afdronk.

Duvel 666

Duvel 6,66% is een Duvelse combinatie: Verfrissend, met fruitige aroma’s dankzij het gebruik van sinaasappelschil en maar liefst 6 verschillende hoppen. Het bier heeft een mooie natuurlijke troebel wat de smaak alleen maar ten goede komt

Heineken Silver

De lichte, easy-going optie van 4% met de kenmerkende volle smaak van Heineken. Heineken Silver wordt tijdens het brouwen gelagerd op een ijskoude temperatuur van -1 Celsius. Dit zorgt voor een extra verfrissende, uitgebalanceerde smaak met een subtiele afdronk.

Corona Cero

De alcoholvrije versie van het bier icoon uit Mexico, gedronken met een bijpassende limoen. Gebrouwen met 100% natuurlijke ingredienten. Corona Cero heeft dezelfde verfrissende smakeak met subtiele citrus tonen die perfect in balans zijn. 

Zomerse pairings met de lekkerste bieren

Bieren zijn er in duizenden soorten en maten, maar wat zijn nu de beste pairings? Wij maakten een selectie van frisse zomerse bieren met bijpassende hapjes. Bekijk ze hier!