• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Barbecue toppers

De basisgerechten voor de barbecue kent iedereen wel: hamburgers, hotdogs, spiesen en flammkuchen. Kies voor nieuwe bereidingen, professionele producten en bijzondere smaken. Herkenbaar én verrassend. Wij helpen je op weg met de lekkerste gerechten, gemaakt met de beste producten. Probeer ook eens een minder bekende barbecue topper: halloumi. Zo lekker kan basic barbecue zijn!

Burgers

Hamburgers met grove maling van topkwaliteit kun je medium grillen. Zo blijft de burger lekker sappig en mals. Bij Sligro kies je uit wel 60 verschillende hamburgers. Ga voor een burger op basis van kwaliteitsvlees, een vleesvervanger of een knolselderijburger.

Hotdogs

De hotdog mag niet ontbreken bij de barbecue. Met een zacht bolletje, worst uit blik en saus uit de fles scoor je natuurlijk geen punten. Kies voor een goed bereide hotdog met hoogwaardig vlees, een kwaliteitsbroodje en verrassende toppings.

Moving Mountains
Burgers, vegetarisch
Doos 8 stuks x 113,5 gram
Beyond Meat
Sausage
Pak 10 stuks x 100 gram
Tray 7 stuks x 80 gram
Pak 6 stuks
Tray 7 stuks x 80 gram
Tray 7 stuks x 80 gram

Vega(n) barbecue

Vegetarisch eten is meer dan alleen het weglaten van vlees bij het diner, ook voor de barbecue! Vleesvervangers zijn namelijk ook zeer geschikt voor op de barbecue. Ontdek ons brede assortiment.

Spiesen

 

Het is niet voor niets dat je bij de barbecue snel denkt aan spiesen. Een spies houdt delicate producten bijeen, is gemakkelijk om te draaien en snel uit te serveren. Kies uit het assortiment van Sligro of maak je eigen spies. Heerlijk met gevogelte, wild, zalm, garnalen, groenten, fruit en nog heel veel meer.

Vis

Wild & gevogelte

Wraps & sandwiches van de BBQ

Zak 10 stuks x 61 gram
Eat Me
Peulen
Pak 250 gram
Bakje 200 gram
FRSH Matters
Sous vide bospeen
Zak 800 gram
Stuk 300 gram
Pak
Cup 275 gram
Vitalicious
Koriander
Zakje 70 gram
Eat Me
Rode peper
Bakje 100 gram
Gusto Palatino
Flamm bodem ovaal
Silo 10 stuks x 130 gram
Isigny Sainte Mère
Crème fraîche, BIO
Pot 20 cl
Per stuk
Gusto Palatino
Flammkuchenbodem rond
Silo 10 stuks x 120 gram
Gusto Palatino
Flammkuchenbodem petit
Silo 20 stuks x 60 gram
Alambra
Halloumi
Pak 225 gram
Fles 67 cl

Outdoor cooking

Voel je een ware zomerheld door te grillen op open vuur. Speel met temperatuur, rook en grill direct en indirect. Alles om de juiste (kern)temperatuur te bereiken en uit te pakken in je buitenkeuken. Sligro heeft alles in huis voor jouw kwaliteitsbarbecue.

Zomerhelden

Vier de zomer samen met onze zomerhelden; verfrissende zomerse dranken, feestelijke borrelhappen, verkoelende ijstraktaties en de lekkerste barbecuegerechten. Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of een beginnende liefhebber. Sligro helpt je op weg met inspiratie en de mooiste helden uit ons omvangrijke zomerassortiment.

Lees meer