• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Rubs & Marinades

Je kunt alle kanten op wanneer je een stuk vlees of vis meer smaak wilt geven op je barbecue. Maar met rubs en marinades geef je elk product niet alleen meer smaak, je maakt het vlees ook malser en zachter. Kies uit een breed assortiment kant-en-klare mogelijkheden of stel je eigen kruidenmix samen, waarmee je aan elk gerecht een persoonlijke tint geeft. En dan hebben we het nog niet eens over barbecueoliën en laksauzen gehad.

Rubs

Een dry rub is een mengsel van gedroogde kruiden, specerijen en suiker. Laat je voor diverse smaken inspireren door de kant-en-klare rubs en marinades van Sligro. Of ga verder: combineer of maak je eigen rubs. Bijvoorbeeld je eigen koffierub met koffiebonen van Alex Meijer.

Pakje 650 gram
Sligro Spice Market
BBQ Rub
Blik 60 gram
Smokey Goodness
BBQ rub beefalicious
Blik 200 gram
Smokey Goodness
BBQ rub cheeky chicken
Blik 200 gram

Laksauzen

Je barbecuegerecht meer smaak geven? Je kunt ook kiezen voor een zoetzure laksaus, waarmee je de stukken vlees regelmatig op de barbecue insmeert. Verwerk je eigen smaken en kruiden in je zelfgemaakte saus. Of kies voor onze kant-en-klare kwaliteit.

 

O'life Laksaus
Decoreersaus honey bbq
Pot 50 cl

Marinades

Een marinade heeft langer de tijd nodig om in te trekken dan een rub. En toch zijn marinades in bepaalde gevallen een pré. Tip: de marinade trekt sneller in het vlees wanneer je de combinatie vacumeert.

 

Emmer 450 gram
Pot 450 gram
O'life Marinade
American barbecue
Tube 30 cl
O'life Marinade
Argentijnse
Tube 30 cl
O'life Marinade
French herbs
Tube 30 cl

Oliën

Breng je vlees, vis en groenten subtiel op smaak en bereid ze met een olijfolie van topkwaliteit. Bij Sligro vind je olijfoliën die speciaal voor vlees, vis of groenten zijn geproduceerd.

Olitalia i Dedicati
Olijfolie vlees
Flesje 50 cl
Olitalia i Dedicati
Olijfolie vis
Flesje 50 cl
Olitalia i Dedicati
Olijfolie groente
Flesje 50 cl

Sligro Spice Market

Specerijen vormen de basis voor een goede rub of marinade. De juiste basis vind je bij de Sligro Spice Market. Hier heb je de keuze uit kruiden van over de hele wereld waarmee je je eigen specerijen- of kruidenmengsels samenstelt.

Sligro Spice Market
American steakkruiden
Blik 50 gram
Sligro Spice Market
Paprika smoked
Blik 75 gram
Sligro Spice Market
Maroccan glaze
Blik 75 gram

Outdoor cooking

Voel je een ware zomerheld door te grillen op open vuur. Speel met temperatuur, rook en grill direct en indirect. Alles om de juiste (kern)temperatuur te bereiken en uit te pakken in je buitenkeuken. Sligro biedt volop culinaire inspiratie deze zomer. Wat te denken van een mooie ribeye of warm gerookte zalm?

Zomerhelden

Vier de zomer samen met onze zomerhelden; verfrissende zomerse dranken, feestelijke borrelhappen, verkoelende ijstraktaties en de lekkerste barbecuegerechten. Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of een beginnende liefhebber. Sligro helpt je op weg met inspiratie en de mooiste helden uit ons omvangrijke zomerassortiment.

Lees meer