• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Warme margemakers in een handomdraai

Heerlijke hot drinks

Vijf redenen om ­heerlijke hot drinks op je kaart te zetten:

#1 Met minimale inspanningen heb je verrassende dranken op de kaart
#2 Een bijzondere presentatie is zo geregeld
#3 Ook met warme dranken haal je omzet uit je terras
#4 Gasten worden graag verrast. Dat lukt zeker met een signature hot drink
#5 Zorg voor een to go versie en je haalt meer omzet uit hot drinks

Een warm onthaal!

Het seizoen van koud bier, gekoelde wijn en ­verfrissende frisdrank is voorbij. De hoogste tijd dus om na te ­denken over hoe je gasten met warme dranken kunt ­verrassen. Want dat kan!

Er is zoveel meer op de markt dan alleen glühwein of warme chocomel. Ga voor Mulled Wine, Hot Apple Cider of een andere Hot Juice. Ideaal om gasten niet alleen warm te ­onthalen, maar ook warm te houden tijdens de koude(re) dagen.

Verrassend on trend

Wil je anno nu gasten binden? Dan moet je creatief zijn en verder denken dan de warme Chocomel (in de gele mok). Gelukkig is variëren met spannende, warme dranken heel eenvoudig. Van Chocomel is makkelijk een luxe versie te maken. Voeg Monin siroop toe en presenteer het leuk. Maar ook trendproducten zoals Mulled Wine, Hot Apple Cider en Hot Juices zijn in een handomdraai gemaakt. Ga voor een spannende mix aan kruiden of specerijen en je zult zien dat gasten graag voor jouw versie van deze hippe, hot drink terugkomen.

Het oog wil ook wat

Een kaart gevuld met spannende, warme dranken is ­natuurlijk al een stap vooruit. Maar wil je écht verschil maken? Zorg dan ook dat die warme dranken er leuk uitzien. Wat dacht je van een glazen drankendispenser die je op de bar kunt zetten? Zo tap je een Hot Juice, Mulled Win of Hot Apple Cider on the spot. En natuurlijk kunnen je gasten jouw mix aan kruiden en specerijen zien zitten. En ga je voor een Chocomel de-luxe? Dan doen een hoog glas en toppings wonderen. Een mooie presentatie smaakt namelijk altijd naar meer.

Zo verkoop je het ‘Heerlijke Hotdrinks’ concept

Natuurlijk kun je bij Sligro terecht voor allerlei producten waarmee je hot drinks nog interessanter maakt voor jouw gasten. In de schappen staan de lekkerste siropen van Monin, kleurrijke toppings, allerlei soorten kruiden en diverse specerijen. Maar ook een glazen drankendispenser - ideaal voor het displayen van Mulled Wine, Hot Apple Cider of Hot Juices - zit in het assortiment. Maar Sligro doet meer. Wij helpen je namelijk ook met recepten en rekenvoorbeelden. Zo maak je in een handomdraai een mooie margemaker die het verschil maakt. Daar lopen je gasten vast warm voor!

Laat je inspireren voor heerlijke hot drinks

Sligro selecteerde voor jou een paar heerlijke smaken die passen binnen het seizoen. Wat dacht je van deze varianten?

Hot juices

Munt en citroen, ­sinaasappel en dragon of rozemarijn en honing. Zomaar een aantal ­smaken die heerlijk mixen.

Mulled wine (wit of rood)

Kruidnagel, laurier en steranijs geven je warme wijn (Mulled Wine) een diepe, warme smaak. En ze zien er ­prachtig uit in een glas.

Hot apple cider

Smaken als sinaasappel, munt en citroen maken Hot Apple Cider nog smaakvoller. Maak het af met een vers kaneelstokje in het glas. Maak met appelsap (in de slowjuicer die je mooi op de bar presenteert) een non-alcoholische variant van Hot Apple Cider. Niet te versmaden, zo lekker!

Hot chocolate

Kaneel, kokos en banaan zijn smaken die heel goed mixen met de smaak van (warme) ­chocolademelk. Maak de mix af met slagroom en leuke toppings. Verwarm je gasten nog meer en voeg een beetje Baileys of rum toe aan de warme chocolademelk. Maak het af met wat marshmallows en karamelsaus.

Assortiment

Chocolademelk vol
6 pakken x 1 liter
Tempranillo
Legado Muñoz
Tempranillo
Fles 75 cl
Médium Sweet Comté Tolosan
Fles 75 cl
Juicy Apple
Apple Bandit
Juicy Apple
4 multipacks x 6 flesjes x 30 cl