• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Warme margemakers in een handomdraai

Warme dippers

Vijf redenen om warme dippers op je kaart te zetten:

#1 Snacks die anders zijn verrassen je gasten, daar komen ze voor terug
#2 Regelmatig een andere dip maken is in een handomdraai geregeld
#3 Weinig tijd? Dan kun je ook voor een kant-en-klare versie kiezen
#4 Deze warme snacks zijn een lust voor het oog
#5 Makkelijk te delen, dus ook leuk voor groepjes om te bestellen

Voeg een nieuwe dimensie aan snacken toe

Blokjes kaas, bitterballen en vlammetjes zijn al jaren enorm populair bij de borrel. Maar juist daarom zijn het tegelijkertijd ook niet de meest verrassende elementen op je menukaart.

Wil je jouw assortiment aan lekkere snacks makkelijk uitbreiden met warme hapjes die wel verrassen? Dan zijn lepelkazen en Potato Dippers de ideale snacks voor jouw kaart!

Spelen met smaken

Natuurlijk is fingerfood ideaal om te delen. Dat geldt ook voor lepelkazen en Potato Dippers. Het mooie aan deze varianten is dat jij met de smaken kunt spelen. Lepelkaas kun je een Mexicaans tintje geven (nachostyle dip) of juist een klassiekere smaak meegeven met wat noten en bessen. Voor de dippers geldt natuurlijk hetzelfde. Het schuitje (de Potato Dipper) blijft dan wel hetzelfde, maar met de dip kun je zoveel variëren als je maar wilt. Ga bijvoorbeeld eens voor kaas, prei en bacon. Of juist helemaal vega met een pittige paprikadip. Alles is mogelijk. En - een groot voordeel - deze warme snacks zijn eenvoudig voor te bereiden en te serveren.

Een snack voor het oog

De meeste barsnacks winnen niet de schoonheidsprijs als het om presentatie gaat. Dit geldt niet voor de Potato Dippers en de lepelkazen. Kies voor een leuk bakje voor de Potato Dippers en lepelkazen en dan zijn die een lust voor het oog.

Zo verkoop je het ‘Warme dippers’ concept!

Natuurlijk kun je bij Sligro terecht voor ­allerlei producten waarmee je warme dippers nog ­interessanter maakt. Denk aan diverse ­smaakmakers zoals noten, specerijen, kruiden en bessen, maar ook mooie producten om de warme dippers in te presenteren. En Sligro doet meer. Wij helpen je namelijk ook met recepten en ­rekenvoorbeelden. Zo kun je binnen no time een hardloper op tafel zetten waar je gasten hun vingers bij af zullen likken.

Shared snacking

Shared dining was dé trend van het afgelopen jaar. Grote kans dat shared snacking de hit van het ­aankomende jaar wordt. En in dat geval is het natuurlijk zonde deze niet meteen aan te grijpen. Helemaal omdat spannende en lekkere snacks om te delen in een handomdraai op tafel (of op de bar) zet. We rekenen het voor:

Laat je inspireren voor warme dippers

Sligro doet je graag een paar tips aan de hand. Ga bijvoorbeeld voor smaken die verrassen. En varieer ­regelmatig. Dat kan omdat warme dippers snel gemaakt zijn en de basis steeds hetzelfde is. Wat dacht je van deze varianten?

Rekenvoorbeeld per lepelkaas

Inkoopprijs €3,67 (excl. BTW)
Verkoopprijs €9,95 (incl. BTW)
Marge 61% €5,72 (excl. BTW)

Assortiment

Époisses kaas
Stuk 250 gram
Le crémier
Chaumes
Le crémier
Stuk 250 gram
Patato dippers
Lamb Weston
Patato dippers
Zak 2,5 kilo
Notenpesto
Lisimo
Notenpesto
Potje 250 gram