• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Prikkel je ZINtuigen

Een bruisend nieuw platform voor alle zintuigen, speciaal voor jou! Bij ZiN krijg je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen. Denk aan blogs, video’s, masterclasses, trainingen en culinaire events. Allemaal volgens de laatste trends. ZiN is hét complete inspiratieplatform dat jou helpt de allerbeste te worden in je vak. Waar je leert hoe je hordes nieuwe gasten naar jouw zaak trekt. En waar al je medewerkers uitgroeien tot de beste versies van zichzelf: van runner tot chef-kok. Bij ZiN ontdek je alles wat nodig is om next level te gaan. In alle facetten van het horecavak.

Ontdek het inspiratielab

Blijf up-to-date

Het maakt niet uit waar je ZiN in hebt. Op ons platform val je met je neus in de boter. Van spraakmakende nieuwe concepten, de belangrijkste do’s en dont’s van collega-ondernemers tot hun inspirerende ervaringen. En van de heetste nieuwe trends tot de handigste basics om jouw zaak een boost te geven. Om te lezen en te bekijken. Filter gemakkelijk op categorie en onderwerp om precies de blogs, video’s en trainingen te vinden die jij zoekt. Alles binnen handbereik. Helemaal niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Trainingen & events

Alle trainingen in één oogopslag. ZiN biedt zakelijke slimmigheden waarmee je als ondernemer de lat hoger legt en je zaak rendabeler maakt dan ooit tevoren. Ontdek de handvatten om van je concept een onderscheidend concept te maken. En hoe je via slimme marketing meer gasten dan ooit verleidt om bij jou binnen te stappen. Maar ZiN biedt vooral ook kansen om de kwaliteit in alle onderdelen van je business naar een hoger niveau te tillen. In de vorm van vaktrainingen en producttrainingen voor zowel je witte als zwarte brigade. Het mooie: we blijven ons cursusaanbod vernieuwen. Alles om de foodprofessional nóg beter te laten worden in het vak.

Abonnementen

Waarom moeilijk doen als het heel veel makkelijker kan? Met onze abonnementen pak je het direct goed aan: volg meerdere trainingen en events voor een vaste prijs. Start je inspiratie extra snel met de strippenkaart: voor 500 euro volg je 4 trainingen*. Of ga voor het grove geschut en word ZiN Member. Dan krijgen vijf van je medewerkers een kalenderjaar lang onbeperkt toegang tot alle trainingen* en events die ze willen volgen. En we reserveren direct twee plaatsen voor onze ZiN travels.
Oneindige inspiratie begint met één klik op onderstaande knop.