Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
In deze editie van magaZiNe doe je volop inspiratie op voor het terrasseizoen. Met veel drankinspiratie en foodbites voor op het terras, maar ook originele recepten met seizoensproducten van eigen bodem. Veel gasten zijn zich steeds bewuster van wat ze eten. Met jouw kaart én het verhaal erachter geef je ze een goed gevoel. Of de zon nu schijnt of niet. Feel good!
Alle culinaire trends voor dit terrasseizoen! Heel veel drankjes (warm en koud, met en zonder alcohol) plus bijbehorende bites. Maar ook: verantwoorde vis én knisperverse salades.
Kombucha uit Limburg? Zeker! Neem een kijkje in een echte kombuchabrouwerij. Ontdek verder wat goed gastvrouwschap is en lees waarom chef Niels graag hele lammeren binnenkrijgt.
Oprechte aandacht, aanvoelen wat je gasten willen en oog voor detail: volgens deze vier gastvrouwen zijn dit de belangrijkste ingrediënten van goed gastvrouwschap.