Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het briochebrood in kleine dobbelsteentjes. Verwarm een klont roomboter in een anti-aanbakpan tot deze gesmolten is en bak er het brood mooi goudbruin en krokant in. Kruid met zout en peper. Laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verwarm een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak mooie spiegeleitjes van de kwarteleieren. Kruid met zout en peper.
Verwijder eventuele minder mooie bladeren van de cogollos (mini-sla), snijd er de onderkant af en snijd in de lengte doormidden.
Dresseer 2 halve cogollos op het bord en verdeel er de gesneden tomaat over. Leg er een spiegeleitje op.
Leg er 2 plakjes ontbijtspek en een ansjovisfilet op en lepel er de dressing over.