Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Klantenservice

Snel zelf regelen

Veelgestelde vragen

Nee, alleen ondernemingen en organisaties die ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel kunnen in het bezit komen van een Sligro-klantenkaart. Deze klantenkaart heb je nodig om inkopen te kunnen doen bij Sligro. Het is ook mogelijk om bezorgklant te worden, je krijgt je producten dan afgeleverd op het afgesproken bezorgadres. We hanteren hiervoor een minimale orderwaarde van €500 op basis van periodieke levering.

Wil je klant worden bij Sligro om inkopen te doen in de vestigingen? Ga direct naar klantenkaart aanvragen.

Wil je graag bezorgklant worden? Vul dan ons formulier in. We nemen graag zo spoedig mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Klik hier voor de aanvraag van Sligro-ISPC België klantenkaart(en). 

Heb je interesse om bezorgklant te worden bij Sligro? Vul dan ons formulier in. We nemen graag zo spoedig mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bezorging is afhankelijk van ordergrootte en gebeurt op basis van individuele wensen. We hanteren hiervoor een minimale orderwaarde van €500 op basis van periodieke levering. We maken duidelijke afspraken met het oog op de bestelwijze, het bestelmoment en de leverfrequentie.

Wanneer je inlogt zie je het assortiment voor jouw organisatie met de bijbehorende prijzen. Op onze website tonen we het assortiment wat voor iedereen beschikbaar is. Om het assortiment voor jouw organisatie te zien met de juiste prijzen moet je eerst inloggen.

Heb je nog geen account met inlog? Dan kun je dat hier aanvragen.

Wanneer je een klant bent in onze zelfbedieningsvestigingen en nog geen online account hebt, dan kun je hier een account aanvragen.

Als je een klant bent van onze bezorgservice dan ontvang je voor een inlogcode altijd communicatie van Sligro. De zenders van deze e-mails eindigen altijd op @e.sligro.nl, @s.sligro.nl, @sligro.nl, @service.sligro.nl of @account.sligro.nl

Heb je al een online account en lukt het niet om in te loggen? Controleer dan of je je e-mailadres en wachtwoord goed hebt ingevoerd. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier. Wij sturen je dan instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tijdens je aanmelding als bezorgklant hebben we een bezorgvenster met je afgesproken. Is dit bezorgvenster nog niet verstreken? Wacht dan met contact opnemen, de chauffeur kan nog steeds binnen het afgesproken venster leveren. Is het bezorgvenster wel verstreken en ben je nog niet geïnformeerd? Neem dan contact op met de klantenservice van je bezorgservice.

Sligro verstuurt verschillende nieuwsbrieven om haar klanten te informeren over acties, aanbiedingen, evenementen en overig Sligro-nieuws.
Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen, ga dan direct naar aanmelden nieuwsbrief. Op deze pagina kun je je aanmelden voor acties en aanbiedingen en/of voor inspiratie en persoonlijke tips.

Indien je de folder niet meer per post wilt ontvangen, dan kun je je hiervoor afmelden. Vul hiervoor het contactformulier in en selecteer het onderwerp 'afmelden folder’. Het kan zijn dat de administratieve verwerking en de productie van een folder elkaar kruisen en dat je de folder na afmelden nog één keer ontvangt. Daarna ontvang je geen folders meer.

Wil je een kopiefactuur ontvangen, log dan in met je Sligro-account en klik op het pijltje voor het uitklapmenu naast je naam. Hieronder verschijnt de kop facturen, je kunt hier al je facturen bekijken. Heb je geen inlog? Neem dan contact op met je Sligro-vestiging.

Dit heeft waarschijnlijk te maken met je webbrowser of een adblocker. Onze website werkt het beste op Google Chrome. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Account aanvragen sligro.nl

Heb je nog geen account voor sligro.nl maar wel een klantnummer? Klik dan hier om je gegevens in te vullen en je account aan te vragen.

Alle vragen en antwoorden per categorie

Staat je antwoord er niet tussen? We helpen je graag verder.