• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Oplossingen

Sligro staat voor goede service en gemak in alle opzichten. Door sterke inkoop, een persoonlijke service en een goed georganiseerd logistiek systeem zijn we een partner waarop je kunt rekenen. Ook vinden wij het belangrijk dat onze relaties nóg beter worden in hun vak en business. Onze oplossingen zijn er daarom in verschillende soorten en maten.

Productadvies

Bij Sligro krijg je persoonlijke service. Neem bijvoorbeeld de versspecialisten in onze vestigingen: zij beantwoorden al je vragen over de versproducten en delen graag hun vakkennis, zoals specifieke bereidingstechnieken. 

Diensten

Ben je al bekend met de diensten van Sligro? Als horecagroothandel beseffen wij dat het niet alleen om food draait, maar bijvoorbeeld ook om de inrichting van je zaak. Van meubels tot kassasystemen, maar vergeet ook de kerstpakketten niet: bij ons vind je het allemaal.

Franchise formules

Bezoek onze evenementen en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en trends op het gebied van food. Kom onze unieke producten zien, ruiken en proeven op de proefevenementen. Of bezoek onze horeca-evenementen waarop je kennismaakt met vernieuwende concepten. Mis ook zeker niet onze netwerk- en openingevents!