Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Inspiratie

Sligro staat voor je klaar en biedt volop inspiratie. Of je nu op zoek bent naar recepten om je gasten mee omver te blazen of nieuwe ideeën op wil doen over actuele thema's. Ook houden we je op de hoogte van onze aankomende horeca-, proef- en openingevents. Prikkel je zintuigen, doe inspiratie op en blijf up-to-date van de laatste (food)trends & ontwikkelingen via ZiN inspiratielab. 

 

Thema's

Sligro helpt je jaarrond met tal van actuele thema's. We geven je tips en laten bijpassende producten zien die je vindt in ons assortiment. Laat je inspireren door verrassende foodtrends, heerlijke recepten en de beste ondernemersverhalen waarmee je geheid nieuwe ideeën op doet om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. 

Recepten

Sligro staat voor je klaar met ruim 2500 recepten, voor iedere menugang en kooktechniek, en elk seizoen. Uit iedere keuken, veraf of juist dicht bij huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van de takoyaki, of van filet van scharrelkip met gegrilde groenten? Laat jezelf én je gasten inspireren door onze heerlijke recepten! 

Evenementen

Bezoek onze evenementen en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en trends op het gebied van food. Kom onze unieke producten zien, ruiken en proeven op de proefevenementen. Of bezoek onze horeca-evenementen waarop je kennismaakt met vernieuwende concepten. Mis ook zeker niet onze netwerk- en openingevents!

 • 28
  mrt
  Samen met Sligro naar Paaspop! Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken.

  Paaspop

  Samen met Sligro naar Paaspop! Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken.
  Bekijk nu
1 van 1 resultaat gezien

ZiN Inspiratielab

Bij ZiN Inspiratielab doe je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. 

Horecaconcepten

Ben je op zoek naar een nieuw horecaconcept voor jouw zaak? Of je nu eigenaar van een restaurant, bar, sportclub of lunchroom bent, Sligro biedt inspiratie met vooruitstrevende concepten voor ieder moment. Natuurlijk voorzien wij jou van handige tips en tricks, zodat je de concepten helemaal eigen maakt!

 

Slim ondernemen

Ontdek welke oplossingen jou kunnen helpen het maximale uit je onderneming te halen.