• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie? Sligro helpt je op weg. Of je nu op zoek bent naar recepten voor fijnproevers of naar vernieuwende horecaconcepten voor jouw zaak. Ook houden we je up-to-date over onze aankomende horeca-, proef- en openingevents. Ben je horecaprofessional en wil je beter worden in je vak en business? Schrijf je dan via sligro.nl/ZiN in voor trainingen en events in ZiN Inspiratielab én check wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn!

Ben jij opzoek naar handvatten om meer rendement uit je zaak te halen? Kijk dan eens naar onze slimme oplossingen!

Thema's

Wij hebben een prachtige selectie aan thema’s voor je samengesteld. Met thema’s zoals ‘wild en gevogelte’, ‘latte & latte art’, ‘shared dining’ en ‘eerlijk & heerlijk’ doe je geheid nieuwe ideeën op om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. 

Recepten

In onze receptendatabase staan ruim 2000 recepten voor je klaar. Recepten voor iedere menugang en kooktechniek, en elk seizoen. Uit iedere keuken, veraf of juist dicht bij huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Japanse okonomiyaki met inktvis en spek, of van de met asperges gevulde landhoen? Laat jezelf én je gasten inspireren door onze heerlijke recepten. 

Evenementen

Bezoek onze evenementen en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en trends op het gebied van food. Kom onze unieke producten zien, ruiken en proeven op de proefevenementen. Of bezoek onze horeca-evenementen waarop je kennismaakt met vernieuwende concepten. Mis ook zeker niet onze netwerk- en openingevents!

3 van 3 resultaten gezien

Horecaconcepten

Ben je op zoek naar een nieuw horecaconcept voor jouw zaak? Of je nu eigenaar van een restaurant, bar, sportclub of lunchroom bent. Sligro biedt inspiratie met vooruitstrevende concepten voor ieder moment. Natuurlijk voorzien wij jou van handige tips en tricks, zodat je de concepten helemaal eigen maakt!