Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer het brickdeeg in met olijfolie en leg 2x2 vellen brickdeeg op elkaar. Leg er een bord op en snijd rondom strak rond uit. Bak mooi krokant in de voorverwarmde oven.
Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en haal er voorzichtig het vruchtvlees uit. Snijd dit in zeer dunne plakjes en leg als een carpaccio op het gebakken deeg.
Kruid met gerookt zout, versgemalen peper en enkele druppels olijfolie. Spuit er dopjes van de Culinaise op.
Frituur de kappertjes kort in hete olie, zodat ze open gaan staan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Garneer de carpaccio verder met de gefrituurde kappertjes, vlokjes gerookte makreelfilet, bloemblaadjes van de anjer, gerookt zout, de cress en de Mai Phai chips.