Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek 16 rondjes van circa 2 cm doorsnede uit de brioche. Bestrijk met boter en bak ze circa 6 minuten in een oven van 180°C goudgeel.
Pureer de avocado met de komkommer, knoflook, koriander, sriracha en de kippenbouillon. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Voeg als het te dik is nog wat kippenbouillon toe. Laat een half uur koud worden in de koeling. Proef nogmaals en breng verder op smaak met zout, peper, sriracha en citroensap.
Meng de sojasaus met 30 ml water en de sojalecithine. Breng er met een staafmixer lucht in. Na circa 5 minuten heb je een schuim.
Schenk de avocadocrème in schaaltjes. Leg het krabvlees erin en serveer met het schuim en de brioche croutons. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met chilivlokken.