• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

De Vrienden van Amstel LIVE!

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in januari de deuren voor een nieuwe editie van Vrienden van Amstel LIVE. Spaar van donderdag 27 oktober t/m maandag 14 november voor kaarten, door aankopen te doen uit de speciale actiefolder. 

Ik wil meer weten over:

Voucher verzilveren

Wissel je vouchers in voor toegangstickets

Met een ontvangen voucher kun je de datum naar keuze online reserveren (zolang de voorraad strekt). Een aantal dagen voor het concert ontvang je de toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

Het is helaas niet meer mogelijk om te sparen voor onderstaand type tickets: 

Staanplaatsen: zondag 22 januari 2023 en maandag 23 januari 2023

Zitplaatsen: zondag 22 januari 2023

Over de actie

Je kunt voor VVAL-zegels sparen van 27 oktober tot en met 14 november 2022. Vouchers verzilveren kan uiterlijk tot en met zaterdag 26 november 2022. Na de spaaractie of als het concert is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

  1. Koop een van de Sligro in Concert-actieproducten en ontvant VVAL spaarzegels
  2. Spaar tot je spaarkaart vol is. Voor zitplaatsen heb je 35 spaarzegels nodig en voor staanplaatsen 40.
  3. Lever je volle spaarkaart(en) in bij de kassa van je Sligro-vestiging. Een volle spaarkaart = twee toegangstickets. Tegen bijbetaling van €10,- ontvang je een voucher.
  4. Verzilver je voucher met je unieke code. Doe dit uiterlijk t/m 26 november 2022.
  5. Je ontvangt je e-tickets uiterlijk één week voor het event.
  6. Geniet van je Sligro in Concertavond bomvol muziek en gezelligheid tijdens Vrienden van Amstel LIVE!

Bezorgklant? Je ontvangt de zegels bij levering. Volle spaarkaarten zijn alleen inwisselbaar in een van onze vestigingen, niet online.          

Het evenement

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2023 alweer voor de 25e keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. En daar kun jij bij zijn. Spaar nu mee met Sligro in Concert en beleef samen met Sligro De Vrienden van Amstel LIVE!

KEUR VAN ARTIESTEN

Welke Vrienden er allemaal optreden tijdens deze fantastische avonden? Dat is zelfs voor ons nog een geheim. De zangers worden namelijk vlak voor de concertreeks bekendgemaakt. Maar één ding is zeker: het belooft een geweldig feest te worden.

SPAAR JE MEE?

Ter gelegenheid van ‘Sligro in Concert’ is er een speciale actiefolder vol met scherpe aanbiedingen. Bij aankoop ontvang je spaarzegels, die je vervolgens plakt op de spaarkaart. Een volle spaarkaart met 35 of 40 zegels lever je in bij de kassa van je Sligro-vestiging. Tegen bijbetaling van € 10,- administratiekosten, ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de datum naar keuze online reserveren.

×

Veelgestelde vragen

Evenement

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het concert zijn voor eigen rekening. Vanuit Sligro worden er géén busreizen georganiseerd.

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene).

Nee, het concert en artiesten zijn op 22 en 23 januari hetzelfde als de overige avonden. Het belooft een heerlijke avond bomvol muziek en gezelligheid te worden.

De tickets via Sligro zijn exclusief parkeertickets. U kunt zelf een plek in de stad zoeken om te parkeren of van tevoren voor €18,00 een parkeerticket kopen voor het Ahoy-parkeerterrein via Ticketmaster. Met dit ticket heeft u de garantie dat er een parkeerplek is. U kunt ook op locatie een parkeerticket kopen voor €15, maar loopt dan het risico dat er geen parkeerplek meer beschikbaar is.

Nee, vanuit Sligro is dit geregeld als een automatisch willekeurig proces. Heeft u kaartjes besteld samen met iemand anders, op een andere naam/klantnummer, en wilt u graag samen zitten, dan kunt u een mailtje sturen naar: sligroinconcert@sligro.nl

Staat je vraag er niet bij?

Stuur dan een WhatsApp naar 06-29605391. Op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00.

Spaaractie

Bij aankoop van alle aanbiedingen in de speciale ‘Sligro in Concert’ folder (donderdag 27 oktober t/m maandag 14 november) ontvang je VVAL-spaarzegels.

In de zelfbediening en bezorging van elke Sligro-vestiging. M.u.v. actieprijzen en zegels op bier en cider in de bezorging.

Lever je volle spaarkaart(-en) in bij de kassa van je Sligro-vestiging. Tegen een bijbetaling van € 10,- ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je een datum naar keuze online reserveren. Nadat de spaaractie is afgelopen of als het concert is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Een aantal dagen voor het concert ontvang je toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

Spaar gewoon door tot maximaal 6 (3x2) tickets per klant of totdat de concerten zijn uitverkocht. Reserveer op hetzelfde klantnummer om bij elkaar te zitten. Reserveer je op verschillende klantnummers dan is dit niet mogelijk.

Dit is helaas niet mogelijk. Uitsluitend volle én gefactureerde spaarkaarten geven een reservering.

Nee, enkel de VVAL-spaarzegels 2023 zijn toegestaan. Nadat de spaaractie is afgelopen of als het concert is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Nee, de spaaractie geldt alleen voor de exclusieve Sligro in Concert avonden op 22 en 23 januari 2023. Tickets voor andere data kun je natuurlijk wel voor eigen rekening bestellen via de website van De Vrienden van Amstel LIVE! www.vriendenvanamstel.nl