De Vrienden van Amstel LIVE!

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in januari de deuren voor een nieuwe editie van Vrienden van Amstel LIVE. Dit event staat voor unieke en onverwachte samenstellingen, die zorgen voor spetterende optredens. Beleef met Sligro de Vrienden van Amstel LIVE op 21 en 22 januari in Rotterdam Ahoy.  

Ik wil meer weten over:

Spaaractie

Op dit moment is het niet meer mogelijk om zegels te sparen voor de Vrienden van Amstel LIVE x Sligro 2024. 

Het evenement

×

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2024 wederom haar deuren in Rotterdam Ahoy. De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. De Vrienden van Amstel LIVE staat voor unieke en overwachte samenstellingen, die zorgen voor spetterende optredens. 

SLIGRO IN CONCERT
Jij kunt samen met Sligro naar dit unieke evenement op zondag 21 of maandag 22 januari 2024. Spaar mee door middel van het kopen van de speciale actieproducten van 26 oktober tot en met 13 november, maar wacht niet te lang! Want OP = OP.

Wij wensen jou namens Sligro alvast veel plezier bij De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy!

LINE-UP
Welke Vrienden er allemaal optreden tijdens deze fantastische avonden? Dat is zelfs voor ons nog een geheim. De artiesten worden namelijk vlak voor de concertreeks bekendgemaakt. Maar één ding is zeker: het belooft een geweldig feest te worden.


 

Jouw tickets

Het is niet meer mogelijk om je voucher te verzilveren. 

Een aantal dagen voor het concert ontvang je de door jou verzilverde toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

Let op! Enkel verzilverde toegangstickets zijn een geldig toegangsbewijs. Onverzilverde vouchercodes geven geen toegang tot het evenement. 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Evenement

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het concert zijn voor eigen rekening. Vanuit Sligro worden er géén busreizen georganiseerd.

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene).

Nee, het concert en artiesten zijn op 21 en 22 januari hetzelfde als de overige avonden. Het belooft een heerlijke avond bomvol muziek en gezelligheid te worden.

De tickets via Sligro zijn exclusief parkeertickets. U kunt zelf een plek in de stad zoeken om te parkeren of van tevoren voor €19,00 een parkeerticket kopen voor het Ahoy-parkeerterrein via Ticketmaster. Met dit ticket heeft u de garantie dat er een parkeerplek is. 

Nee, vanuit Sligro is dit geregeld als een automatisch willekeurig proces. Heeft u kaartjes besteld samen met iemand anders, op een andere naam/klantnummer, en wilt u graag samen zitten, dan kunt u een mailtje sturen naar: sligroinconcert@sligro.nl

Nee dit is niet mogelijk, de spaarkaarten en de vouchers van VVAL 2024 zijn ook alleen geldig voor VVAL 2024.

Zeker! Stuur even een mailtje naar sligroinconcert@sligro.nl met je bestelgegevens. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Staat je vraag er niet bij?

Stuur dan een WhatsApp naar 06-29605391. Op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00.

Spaaractie

Op dit moment is de spaaractie afgelopen, en kan je geen zegels meer sparen. 

Op dit moment is het niet meer mogelijk om nog zegels te sparen. Heb je nog een voucher? Deze kan je inleveren tot en met 30 november. 

Nee, de spaaractie geldt alleen voor de exclusieve Sligro in Concert avonden op 21 en 22 januari 2024. Tickets voor andere data kun je natuurlijk wel voor eigen rekening bestellen via de website van De Vrienden van Amstel LIVE! www.vriendenvanamstel.nl