Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over Sligro. Hoe heeft bijvoorbeeld corona invloed op boodschappen doen en wat is de recentste update over het 'Groots met een zachte G' evenement? Je leest het hieronder.

Laatste nieuwsberichten

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Diverse broodproducten.

  2020-10-26

  Veghel, 26/10/2020 - Diverse broodproducten bevatten mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Dit residu is aanwezig in sesamzaad afkomstig uit India, wat gebruikt is als grondstof voor deze producten. Een actuele lijst van de producten die mogelijk een te hoog gehalte aan ethyleenoxide bevatten vindt u hieronder. Wij verzoeken u dringend deze producten niet te consumeren.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Club pastasalade kip

  2020-10-16

  Veghel, 16/10/2020 - Een deel van de Club pastasalade kip bevat mogelijk de verkeerde inhoud waardoor de ingrediëntendeclaratie niet klopt en de allergenen vis en selderij niet zijn vermeldt. Klanten met een allergie voor vis en/of selderij verzoeken wij dringend dit product, met ondergenoemde THT’s, niet te consumeren.

 • Verlenging Restaurantactie

  2020-10-14

  Het doel van de Restaurantactie blijft ‘Samen geven we de horeca een boost!’. Vooral in deze moeilijke en onzekere tijden is het belangrijk om de horeca te blijven steunen. Het bezoeken van een restaurant kan natuurlijk niet als de horeca (tijdelijk) volledig gesloten blijft. Daarom is besloten om de periode waarin de dinercheques geldig zijn te verlengen tot en met 31 januari 2021.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief