• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over Sligro. Hoe heeft bijvoorbeeld corona invloed op boodschappen doen en wat is de recentste update over bepaalde veiligheidswaarschuwingen. Je leest het hieronder.

Laatste nieuwsberichten

 • Actueel

  2022-11-11

  Op deze pagina lees je meer over actuele zaken die van invloed kunnen zijn op de levering en beschikbaarheid van producten.

 • Track & trace op tabak

  2022-02-14

  Vanaf 20 mei 2019 dient elke ondernemer in de tabaksketen, vanaf het eerste punt van levering en verkoop, aan de verplichtingen te voldoen zoals genoemd in de Europese richtlijn TPD2.

 • Veilig paasinkopen doen

  2021-01-13

  Supermarkten roepen klanten om op hun paasboodschappen te spreiden over de week om piekdrukte in het paasweekend te voorkomen. De paasdagen zorgen traditioneel voor extra drukte in de supermarkt.

 • Recall Eat Natural

  2021-03-02

  Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat de Eat Natural Brazil & sultana with peanuts and almonds 50 gram, met ondergenoemde THT datums en GTIN’s mogelijk besmet zijn met salmonella. Wij verzoeken u dringend dit product niet te consumeren.

 • Recall bagel waldkorn en bagel sesam

  2021-03-02

  do 24 sept 2020 - Wij zijn door CSM Bakery geïnformeerd dat ondergenoemde artikelen mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide bevatten. Dit residu is aanwezig in één van de gebruikte grondstoffen (sesamzaad). Wij verzoeken je dit product niet te consumeren.

 • Recall voorgebakken stokbrood en baguette meergranen

  2021-03-02

  ma 28 sept 2020 - Wij zijn door La Lorraine NV geïnformeerd dat ondergenoemde artikelen mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide bevatten. Dit residu is aanwezig in één van de gebruikte grondstoffen (sesamzaad). Wij verzoeken je dringend dit product niet te consumeren.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Diverse artikelen met sesam

  2021-03-02

  Veghel, 22/2/2021 - Diverse artikelen met sesam bevatten mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Dit residu is aanwezig in sesamzaad afkomstig uit India, wat gebruikt is als grondstof voor deze producten. Een actuele lijst van de producten die mogelijk een te hoog gehalte aan ethyleenoxide bevatten vindt u hieronder. Wij verzoeken u dringend deze producten niet te consumeren.

 • Klantenkaart verlengen

  2022-11-21

  Op dit moment loopt er een campagne waarbij we vragen, wanneer je langere tijd niet geweest bent, klant te willen blijven. Heb je een uitnodiging gekregen per brief of email? Dan kan je ons laten weten dat je jouw Sligro-klantenkaart(en) wil verlengen.

 • Update: Sligro Winterspektakel - Efteling

  2021-05-18

  Goed nieuws! Op woensdag 19 mei gaat de Efteling weer open. Lees hier alles over hoe je je tickets reserveert en de maatregelen die de Efteling treft om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief