• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over Sligro. Hoe heeft bijvoorbeeld corona invloed op boodschappen doen en wat is de recentste update over bepaalde veiligheidswaarschuwingen. Je leest het hieronder.

Laatste nieuwsberichten

 • Actueel

  2023-04-25

  Op deze pagina lees je meer over actuele zaken die van invloed kunnen zijn op de levering en beschikbaarheid van producten.

 • Recall Orangina

  2023-05-10

  Er is geconstateerd dat een Orangina artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat er een stukje van de fles in het product terecht is gekomen.

 • Recall Verstegen Spices en Sauces

  2023-05-10

  24 april 2023: vanwege de mogelijke aanwezigheid van motten, heeft onze leverancier Verstegen Spices & Sauces B.V. besloten een aantal producten met het ingrediënt sesamzaad uit de handel te halen.

 • Recall Tlant Granola cracker

  2023-05-10

  25-04: Wij zijn door onze leverancier TLANT Farm Bakery & Kitchen geïnformeerd dat onderstaande artikelen het allergeen mosterd bevatten door kruisbesmetting in een grondstof. Het allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Klanten met een allergie voor mosterd worden daarom dringend verzorgd deze producten, met ondergenoemde THT data, niet te consumeren.

 • Recall Heineken Silver

  2023-05-10

  10-05: Wij zijn door onze leverancier Heineken geïnformeerd dat er een voedselveiligheidsrisico is geconstateerd bij onderstaand artikel. Er bestaat een kans dat deze flessen aluminium deeltjes bevatten.

 • Recall Ruig Kipdijvlees blokjes

  2023-05-22

  22-5: Wij zijn door onze leverancier Ruig geïnformeerd dat verschillende artikelen mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Er bestaat een kans dat de artikelen besmet zijn met Salmonella.

 • Recall Ardo Wok Mix

  2023-05-30

  30-5: Wij zijn door onze leverancier Ardo Foods NV geïnformeerd dat de Ardo Wok Mix mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Het artikel bevat sporen van zwarte nachtschade. Het eten hiervan kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

 • Recall Tonijnfilet

  2023-06-12

  9-6: Wij zijn door onze leverancier SmitVis geïnformeerd dat verschillende artikelen mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Het artikel overschrijdt het toegestane histaminegehalte.

 • Recall Tonijnsteaks

  2023-07-11

  11-7: Wij zijn door onze leverancier SmitVis geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Op het artikel wordt een te lange TGT datum weergegeven (18-10-2023 in plaats van 18-07-2023).

 • Recall Sharwood's Korma paste

  2023-07-13

  13-7: Wij zijn door onze leverancier Pietercil Barends BV geïnformeerd dat onderstaand artikel het allergeen mosterd bevat. Dit allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Klanten met een allergie voor mosterd worden daarom dringend verzorgd deze producten, met ondergenoemde THT data, niet te consumeren.

 • Recall Thompson rozijnen RAW

  2023-07-21

  21-7: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Thompson Rozijnen mogelijk een te hoog gehalte Ochratoxine bevatten. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

 • Recall Makreel

  2023-08-10

  3-8: Wij zijn door onze leverancier SmitVis geïnformeerd dat onderstaande artikelen mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoen. De artikelen overschrijden het toegestane histaminegehalte.

 • Recall Glutenvrij witbrood gesneden

  2023-08-17

  17-8: Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk een te hoog gehalte Aflatoxine bevat. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

 • Recall Makreelfilet

  2023-08-17

  17-8: Wij zijn door onze leverancier SmitVis geïnformeerd dat onderstaande artikelen mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoen. De artikelen overschrijden het toegestane histaminegehalte.

 • Recall Go Tan Thai cassave

  2023-09-06

  6-9: We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Go Tan Thai Cassave kroepoek mogelijk een te hoog gehalte 3-MCPD bevat. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

 • Track & trace op tabak

  2022-02-14

  Vanaf 20 mei 2019 dient elke ondernemer in de tabaksketen, vanaf het eerste punt van levering en verkoop, aan de verplichtingen te voldoen zoals genoemd in de Europese richtlijn TPD2.

 • Klantenkaart verlengen

  2023-03-07

  Op dit moment loopt er een campagne waarbij we vragen, wanneer je langere tijd niet geweest bent, klant te willen blijven. Heb je een uitnodiging gekregen per brief of email? Dan kan je ons laten weten dat je jouw Sligro-klantenkaart(en) wil verlengen.

 • Update: Sligro Winterspektakel - Efteling

  2021-05-18

  Goed nieuws! Op woensdag 19 mei gaat de Efteling weer open. Lees hier alles over hoe je je tickets reserveert en de maatregelen die de Efteling treft om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief