• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Franchise formules

Ben je horecaondernemer met een cafetaria of beheer je een kantine en wil je franchisenemer worden? Je bent bij Sligro aan het juiste adres als je op zoek bent naar extra ondersteuning én tegelijkertijd wilt profiteren van de slagkracht van een grote organisatie.

Met onze succesvolle soft franchise formules zorgen wij ervoor dat jij je honderd procent kunt focussen op je eigen bedrijfsvoering. Welke manier van ondersteuning je ook kiest voor jouw onderneming, de regie blijft in jouw handen. Daarbij staat ons professioneel formuleteam altijd klaar voor ondersteuning, advies en handige trainingen.

Als franchisenemer van Sligro:

✔ Profiteer je van de naamsbekendheid van bewezen succesformules.
✔ Heb je altijd toegang tot extra ondersteuning van een professioneel formuleteam.
✔ Houd je gegarandeerd de regie in eigen handen.
✔ Optimaliseer je de kennis van alle werknemers met behulp van praktische trainingen.
✔ Heb je meer tijd over voor de bedrijfsvoering.
✔ Stimuleer je lokale verkoop met de marketingtools uit onze online toolbox.

Wil je meer weten over onze franchise formules en de mogelijkheden voor jouw cafetaria of kantine bespreken?

Fastservice formules

Welke formule past bij jou?

Plaza Food For All

Plaza Food For All is de formule voor cafetaria-ondernemers die zich willen onderscheiden van andere lokale foodbedrijven. Denk aan unieke foodconcepten van hoge kwaliteit en sterke marketing campagnes.

Big Snack

Big Snack is ideaal voor cafetaria’s met een belangrijke buurtfunctie. Je bent en blijft baas in eigen huis. Wij ondersteunen waar en wanneer je maar wilt én je betaalt bovendien geen entreefee.

Verantwoorde kantine

Kies voor een gezonde kantine met onze verantwoorde kantine formule

Onze formule voor kantines

Sligro heeft veel ervaring met het maken van verantwoorde keuzes voor een gezonde kantine. We ondersteunen jouw school-, sport- of andere verenigingskantine met praktische oplossingen en assortimentsadvies op maat. Gezelligheid en gezondheid op één plek? Het kan en dat bewijzen we graag.

Franchisenemer worden

Spreekt één van onze soft franchise formules je aan? Dat horen we natuurlijk graag! De beslissing om te beginnen als franchisenemer maak je niet zomaar. Het is dan ook belangrijk dat je hier volledig achter staat en het concept goed bij je past.

Als franchisenemer van Sligro profiteer je allereerst van de offline én online bekendheid van onze formules. Daarnaast heb je altijd beschikking over professionele reclame-uitingen én kun je gebruikmaken van onze inkoopvoordelen.

Wil je meer weten over het worden van franchisenemer? Onze formulemanagers kunnen je er alles over vertellen en beantwoorden graag je vragen!

Meer omzet met promotieartikelen

Sligro helpt jou aan goede promotieartikelen, zodat jouw cafetaria opvalt, je meer gasten trekt en zo je omzet stijgt. Via onze promotool maak je in 4  gemakkelijk stappen gepersonaliseerde promotieartikelen.