Zorg voor een efficiënte bedrijfsvoering met Sligro

afvalinzameling: leuker kunnen we sommige operationele zaken niet maken. Maar samen met onze partners maken we het wél makkelijker en goedkoper. Ontdek hier met welke oplossingen je jouw bedrijfsvoering efficiënter maakt.

Sligro’s Keuze: slimme samenwerkingen met exclusieve korting

Naast onze Sligro-oplossingen schakelen we ook graag specialistische partners in om jouw operationele zaken makkelijker óf goedkoper te maken. Je herkent deze partners en hun oplossingen aan het logo Sligro's keuze. Daarmee weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare partner én dat je de beste deal krijgt.

 

Meer weten?

Er zijn heel veel manieren om je bedrijf op een efficiëntere manier te runnen. Twijfel je waar te beginnen? Of wil je meer informatie over een oplossing? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Veelgestelde vragen

Sligro heeft als doel om jou als professional in food écht verder te helpen. We willen dat jij uitblinkt in wat je doet, en daar hoort een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering bij. Sommige dingen kunnen we namelijk niet leuker maken, maar wel makkelijker én goedkoper.  

We bieden voor heel veel operationele zaken een slimme oplossing. Denk aan personeelsmanagement, processen rondom hygiëne en mogelijkheden voor zakelijk tanken en laden. Maar ook aan afvalverwerking, laadpalen op je parkeerterrein en systemen die het makkelijker maken om bij jou te reserveren of te bestellen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle oplossingen die deze operationele zaken makkelijker én goedkoper voor je maken. 

Heb je een specifieke vraag, of wil je advies krijgen over de beste oplossing voor jouw situatie? Laat dan je gegevens achter. Een accountmanager van Sligro neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Naast oplossingen die gericht zijn op efficiënte bedrijfsvoering, bieden we ook slimme oplossingen voor andere thema’s. Ontdek hier alle oplossingen voor:

Of bekijk alle 25+ oplossingen in één overzicht >  

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.