• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Thema's

We hebben met zorg een selectie actuele thema’s voor je samengesteld. Voor als je een keer iets anders wilt proberen, of gewoon om frisse ideeën op te doen. Met veelzijdige thema’s, zoals 'Bezorgen' en ‘Koffie & thee’ doe je geheid inspiratie op om jezelf én jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. We geven je tips en laten je kennismaken met bijpassende producten die je vindt in ons assortiment. Zo kun je gelijk aan de slag.

 

Lente

De lente staat voor een nieuw begin. Voor een fonkelnieuw seizoen met nieuwe inspiratie en energie.

Nieuwe lente, nieuwe kansen

Sligro helpt je graag verder zodat jij dit voorjaar optimaal bent voorbereid om een terrasseizoen te draaien als nooit tevoren!

Uit onze keuken

Vandaag de dag moet alles steeds sneller, innovatiever en efficiënter. Sligro helpt jou met oplossingen om van deze uitdagingen, kansen te maken.

magaZiNe

De nieuwe generatie foodprofessionals snakt naar verbinding, en gezondheid is top of mind. 

De Indiase keuken

De Indiase keuken staat bekend om haar kleuren, geuren en smaken. Of je nu gaat voor mild, pittig, vegetarisch of vegan; (invloeden van) de traditionele Indiase keuken is een aanwinst op elk menu.  

De Mexicaanse keuken

Mexico is een van de keukens waar traditie en trends voortdurend hand in hand gaan. Sligro heeft een uitgebreid Mexicaans assortiment; van authentieke specerijen tot convenience producten.

De Japanse keuken

Japan is het land van de schoonheid. De ingredienten zijn puur, de gerechten eenvoudig en de smaken subliem. Ontdek hier meer over wat Sligro te bieden heeft voor de Japanse keuken. 

Gezondheid

Gezondheid is de status van trend voorbij. Iedereen doet of moet er iets mee in zijn zaak. 

Bezorgen

Van eten voor onderweg kun je een ware beleving maken. Verras je gasten met bijzondere maaltijden voor onderweg of thuis.

Plant based

Puur, gezond en verrassend gemakkelijk. Plantaardig eten is in opkomst en biedt vernieuwende mogelijkheden voor de foodprofessional.

Sportkantines

Sligro helpt je graag om jouw kantine dit seizoen kampioen te maken. Door veel voordeel en aandacht voor een verantwoord alternatief. 

Kerst voor elkaar

Dit jaar vieren we de decembermaand als nooit tevoren. Eindelijk, deze feestdagen zitten we weer samen rondom de tafel!

Wijn

Op zoek naar inspirerende wijn-spijscombinaties of een wijn uit een specifiek land? We nemen je mee in de veelzijdige wereld van wijn.

Alcoholvrij

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Bieren

Maak kennis met diverse soorten speciaalbier. Ontdek de lekkerste bierrecepten en leer meer over bier via onze biertraining.

Koffie

Van bijzondere en onderscheidende concepten tot het verhogen van je omzet door slimme foodpairing. We praten je bij over koffie en thee.

Wild

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment, culinaire recepturen en diverse bereidingen van wild vlees.

Mosselen

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Winterterras

Ben jij klaar voor een succesvol najaar? Ook in deze uitdagende tijd helpen wij je graag met de juiste oplossingen en assortimenten. 

Eerlijk & heerlijk

Met ons assortiment Eerlijk & heerlijk maken we je wegwijs in de wereld van duurzame food en non-food producten.  En een verantwoorde keuze te maken.