• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Thema's

We hebben met zorg een selectie actuele thema’s voor je samengesteld. Voor als je een keer iets anders wilt proberen, of gewoon om frisse ideeën op te doen. Met veelzijdige thema’s, zoals 'Bezorgen' en ‘Koffie & thee’ doe je geheid inspiratie op om jezelf én jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. We geven je tips en laten je kennismaken met bijpassende producten die je vindt in ons assortiment. Zo kun je gelijk aan de slag.

 

Kerstdiner ideeën

Met Sligro is het pas echt genieten deze kerst. Laat je inspireren door heerlijke kerstgerechten.

10 tips voor kerst

10 experts geven relevante tips voor de horeca om in aanloop naar kerst het beste uit je zaak te halen! 

Wild

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment, culinaire recepturen en diverse bereidingen van wild vlees.

Bar-café

Van oplossingen & tips tot het beste assortiment: met Sligro haal jij het maximale uit jouw zaak. 

magaZiNe

Inclusiviteit hoort bij de horeca, want eten en drinken verbindt ons het allermeest. Deze editie van magaZiNe sluit niets en niemand buiten!

Vakmanschap

Vakmanschap, een woord dat binnen de horeca veel gedachtes oproept. Wat is vakmanschap vandaag de dag?

Duurzaamheid

Niemand kan meer om duurzaamheid heen. Sterker nog, je gasten en medewerkers verlangen steeds meer op dit gebied.

Plant based

Puur, gezond en verrassend gemakkelijk. Plantaardig eten is in opkomst en biedt vernieuwende mogelijkheden voor de foodprofessional.

De Indiase keuken

De Indiase keuken staat bekend om haar kleuren, geuren en smaken. Of je nu gaat voor mild, pittig, vegetarisch of vegan; (invloeden van) de traditionele Indiase keuken is een aanwinst op elk menu.  

De Mexicaanse keuken

Mexico is een van de keukens waar traditie en trends voortdurend hand in hand gaan. Sligro heeft een uitgebreid Mexicaans assortiment; van authentieke specerijen tot convenience producten.

De Japanse keuken

Japan is het land van de schoonheid. De ingredienten zijn puur, de gerechten eenvoudig en de smaken subliem. Ontdek hier meer over wat Sligro te bieden heeft voor de Japanse keuken. 

Mosselen

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Uit onze keuken

Vandaag de dag moet alles steeds sneller, innovatiever en efficiënter. Sligro helpt jou met oplossingen om van deze uitdagingen, kansen te maken.

Sportkantines

Sligro helpt met jouw sportkantine. We zorgen dat jij alles in huis hebt om de deuren van jouw kantine met een gerust hart te openen

Bezorgen

Van eten voor onderweg kun je een ware beleving maken. Verras je gasten met bijzondere maaltijden voor onderweg of thuis.

Gezondheid

Gezondheid is de status van trend voorbij. Iedereen doet of moet er iets mee in zijn zaak. 

Wijn

Op zoek naar inspirerende wijn-spijscombinaties of een wijn uit een specifiek land? We nemen je mee in de veelzijdige wereld van wijn.

Alcoholvrij

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Bieren

Maak kennis met diverse soorten speciaalbier. Ontdek de lekkerste bierrecepten en leer meer over bier via onze biertraining.

Perfecte pairings

Lees hier alles over de lekkerste smaakcombinaties. Voor een luxe high tea, high wine of beer krijgt samen brunchen of borrelen een nieuwe dimensie.

Koffie

Van bijzondere en onderscheidende concepten tot het verhogen van je omzet door slimme foodpairing. We praten je bij over koffie en thee.

Eerlijk & heerlijk

Met ons assortiment Eerlijk & heerlijk maken we je wegwijs in de wereld van duurzame food en non-food producten.  En een verantwoorde keuze te maken.

Nieuwe lente, nieuwe kansen

Sligro helpt je graag verder zodat jij dit voorjaar optimaal bent voorbereid om een terrasseizoen te draaien als nooit tevoren!

Lente

De lente staat voor een nieuw begin. Voor een fonkelnieuw seizoen met nieuwe inspiratie en energie.

Zomer

Creëer het ultieme zomergevoel en pak uit met heerlijke barbecuerecepten, fantastische borrelhapjes, verrassende ijsrecepten en (non-alcoholische) cocktailrecepten. 

Zomer opstart

Sligro helpt je graag verder zodat jij optimaal bent voorbereid om er samen met jouw gasten een topzomer van te maken!