• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Thema's

We hebben met zorg een selectie actuele thema’s voor je samengesteld. Voor als je een keer iets anders wilt proberen, of gewoon om frisse ideeën op te doen. Met veelzijdige thema’s, zoals 'Bezorgen' en ‘Koffie & thee’ doe je geheid inspiratie op om jezelf én jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. We geven je tips en laten je kennismaken met bijpassende producten die je vindt in ons assortiment. Zo kun je gelijk aan de slag.

 

Kerst voor elkaar

Dit jaar vieren we de decembermaand als nooit tevoren. Eindelijk, deze feestdagen zitten we weer samen rondom de tafel!

Pro koken

Gepassioneerde professionals aan het werk zien, druk in de weer met goede ingrediënten en de juiste apparatuur. Dat is wat centraal staat in deze editie van magaZiNe.

Plant based

Puur, gezond en verrassend gemakkelijk. Plantaardig eten is in opkomst en biedt vernieuwende mogelijkheden voor de foodprofessional.

Bezorgen

Van eten voor onderweg kun je een ware beleving maken. Verras je gasten met bijzondere maaltijden voor onderweg of thuis.

Sportkantines

Sligro helpt je graag om jouw kantine dit seizoen kampioen te maken. Door veel voordeel en aandacht voor een verantwoord alternatief. Ook bieden we oplossingen die helpen zo veilig én hygiënisch mogelijk te functioneren in het nieuwe normaal.

Eerlijk & heerlijk

Met ons assortiment Eerlijk & heerlijk maken we je wegwijs in de wereld van duurzame food en non-food producten.  En een verantwoorde keuze te maken.

Koffie

Van bijzondere en onderscheidende concepten tot het verhogen van je omzet door slimme foodpairing. We praten je bij over koffie en thee.

Bieren

Maak kennis met diverse soorten speciaalbier. Ontdek de lekkerste bierrecepten en leer meer over bier via onze biertraining.

Mosselen

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig. 

Winterterras

Ben jij klaar voor een succesvol najaar? Ook in deze uitdagende tijd helpen wij je graag met de juiste oplossingen en assortimenten. 

Wijn

Op zoek naar inspirerende wijn-spijscombinaties of een wijn uit een specifiek land? We nemen je mee in de veelzijdige wereld van wijn.

Wild

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment, culinaire recepturen en diverse bereidingen van wild vlees.

Alcoholvrij

Een mossel is een prachtig natuurproduct en populair op de menukaart. De unieke, ziltige smaak heeft weinig toevoeging nodig.