Over Sligro

Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten. Daar doen we elke dag onze best voor. Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Met een scherp geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen zijn wij dé partner voor de foodprofessional.

We vinden het belangrijk dat je nog beter wordt in je vak en business. Daarom helpen we je met advies, trainingen en inspiratie-evenementen, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen. 

VIER KANTEN

Bij Sligro ontdek je vier unieke eigenschappen die maken wie wij zijn: onze mensen, onze producten, onze oplossingen en onze voordelen.

SLIGRO FOOD GROUP

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België. Onze bedrijven bieden een totaalpakket food én aan food gerelateerde non-food producten en diensten. 

 

VERSPARTNERS

De kwaliteit van onze versproducten is de basis voor jouw succes. Sligro werkt daarom nauw samen met verschillende verspartners.

FORMULES

Met onze formules en concepten zorgen wij ervoor dat jij je voor 100 procent kunt focussen op je eigen bedrijfsvoering.

VERANTWOORDE KANTINE

Je wilt in je kantine een meer verantwoord aanbod bieden? Sligro heeft veel ervaring met gezonde kantines.

SLIGRO EN DUURZAAMHEID

Samen met onze medewerkers, klanten, partners en leveranciers willen we bijdragen aan duurzamere toekomst!

GOEDE DOELEN

Sligro onderneemt op duurzame wijze met aandacht voor mens, maatschappij en milieu. We steunen dan ook sociaal-maatschappelijke en op de mens gerichte initiatieven.

PERS EN MEDIA

Op de website van Sligro Food Group vind je alle financiële informatie over ons bedrijf. Denk aan jaarverslagen, aandelenkoersen en halfjaarcijfers.

WERKEN BIJ SLIGRO

Heb jij een passie voor food? Als medewerker kun je bij ons alle kanten op. We hebben dan ook vacatures in verschillende vakgebieden.