• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Horecaheld

Alistair Miskimming

De belangrijkste les die chef Alistair Miskimming leerde van Jamie Oliver? Altijd het verhaal achter het gerecht overbrengen. 

Ons assortiment

Aanbiedingen

Sinds 1935 voor professionals in food

  • Compleet food en non-food assortiment
  • Persoonlijke aandacht van onze vakspecialisten
  • Bezoek één van onze 51 zelfbedieningsvestigingen
  • Gemakkelijk online bestellen en leveren voor vaste klanten

Voor alles een oplossing

Kleinste keuken

Eén apparaat en met één druk op de knop meer dan 70 gerechten, dat is Kleinste Keuken. Wil jij dit ook?

Slimme Keuken

Meer dan 80 slimme recepten in een document, inclusief adviesprijzen en marges. Dat vind je in het receptenboek van Slimme Keuken.

Jouw bron van inspiratie

Met roomboter van Meyerij

Pastry met amandel en framboos van Jürgen Koens

Zelf aan de slag met de roomboter van Meyerij?

De kunst is om altijd bij de tijd te blijven

Vakmanschap

Leftovers van de BBQ en charcutterie

Borrel met vlees

Geef smaak aan je BBQ

Rubs en marinades