Recall voor CSM Bakery en La lorraine. Meer informatie

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een Sligro in de buurt

Wij delen onze passie met food graag!

Bij Sligro hebben we een grote passie voor food. En die passie delen we graag met je door diverse lokale en landelijke evenementen in onze vestigingen te organiseren. Zo zijn er regelmatig Horeca clinics waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we Proef evenementen waar je onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Binnenkort op de agenda

1 van 1 evenementen gezien

Deze heb je net gemist...

0 van 0 evenementen gezien

Altijd op de hoogte?

Mis geen actie, aanbieding of evenement. Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrief.

Nieuws

 • Recall voorgebakken stokbrood en baguette meergranen

  2020-09-28

  ma 28 sept 2020 - Wij zijn door La Lorraine NV geïnformeerd dat ondergenoemde artikelen mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide bevatten. Dit residu is aanwezig in één van de gebruikte grondstoffen (sesamzaad). Wij verzoeken je dringend dit product niet te consumeren.

 • Recall bagel waldkorn en bagel sesam

  2020-09-28

  do 24 sept 2020 - Wij zijn door CSM Bakery geïnformeerd dat ondergenoemde artikelen mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide bevatten. Dit residu is aanwezig in één van de gebruikte grondstoffen (sesamzaad). Wij verzoeken je dit product niet te consumeren.

 • Track & trace op tabak

  2020-09-23

  Vanaf 20 mei 2019 dient elke ondernemer in de tabaksketen, vanaf het eerste punt van levering en verkoop, aan de verplichtingen te voldoen zoals genoemd in de Europese richtlijn TPD2.

 • Recall Eat Natural

  2020-09-07

  Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat de Eat Natural Brazil & sultana with peanuts and almonds 50 gram, met ondergenoemde THT datums en GTIN’s mogelijk besmet zijn met salmonella. Wij verzoeken u dringend dit product niet te consumeren.