Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Wij delen onze passie met food graag!

Bij Sligro hebben we een grote passie voor food. En die passie delen we graag met je door diverse lokale en landelijke evenementen in onze vestigingen te organiseren. Zo zijn er regelmatig Horeca clinics waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we Proef evenementen waar je onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Binnenkort op de agenda

1 van 1 evenementen gezien

Deze heb je net gemist...

0 van 0 evenementen gezien

Altijd op de hoogte?

Mis geen actie, aanbieding of evenement. Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrief.

Nieuws

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Diverse artikelen met sesam

  2020-11-23

  Veghel, 23/11/2020 - Diverse artikelen met sesam bevatten mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Dit residu is aanwezig in sesamzaad afkomstig uit India, wat gebruikt is als grondstof voor deze producten. Een actuele lijst van de producten die mogelijk een te hoog gehalte aan ethyleenoxide bevatten vindt u hieronder. Wij verzoeken u dringend deze producten niet te consumeren.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Kip filet gerookt plak 500g

  2020-11-17

  Veghel, 16/11/2020 - Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat de gerookte kipfilet plak 500 g, met GTIN 8713946003852 mogelijk besmet is met listeria monocytogenes. De genoemde houdbaarheidsdatums zijn inmiddels verstreken, echter kan het product door u zijn ingevroren. Wij verzoeken u dringend dit product niet te consumeren.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Bettine gerijpte geitenkazen

  2020-10-29

  Veghel, 29/10/2020 - Bettinehoeve roept preventief haar gerijpte geitenkazen, met witschimmel korst, terug vanwege een mogelijke listeria besmetting. Er wordt dringend geadviseerd om deze kazen niet te consumeren, omdat deze mogelijke sporen van Listeria monocytogenes kunnen bevatten. Dit laatste kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen, vooral bij risicogroepen zoals bij hele jonge kinderen, zwangere, ouderen en mensen met een lage weerstand. Op de eindproducten is geen besmetting aangetoond. Alleen tijdens testen in de omgeving in de productielocatie is een potentiële bron van verontreiniging geïdentificeerd. Bettinehoeve heeft daarom besloten alle gerijpte geitenkaasproducten (met witschimmelkorst) uit voorzorg terug te roepen.