Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Wij delen onze passie met food graag!

Bij Sligro hebben we een grote passie voor food. En die passie delen we graag met je door diverse lokale en landelijke evenementen in onze vestigingen te organiseren. Zo zijn er regelmatig Horeca clinics waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we Proef evenementen waar je onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Binnenkort op de agenda

1 van 1 evenementen gezien

Deze heb je net gemist...

0 van 0 evenementen gezien

Altijd op de hoogte?

Mis geen actie, aanbieding of evenement. Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrief.

Nieuws

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Club pastasalade kip

  2020-10-16

  Veghel, 16/10/2020 - Een deel van de Club pastasalade kip bevat mogelijk de verkeerde inhoud waardoor de ingrediëntendeclaratie niet klopt en de allergenen vis en selderij niet zijn vermeldt. Klanten met een allergie voor vis en/of selderij verzoeken wij dringend dit product, met ondergenoemde THT’s, niet te consumeren.

 • Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Diverse diepvries broodproducten.

  2020-10-15

  Veghel, 15/10/2020 - Diverse diepvries broodproducten bevatten mogelijk een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Dit residu is aanwezig in sesamzaad afkomstig uit India, wat gebruikt is als grondstof voor deze producten. Een actuele lijst van de producten die mogelijk een te hoog gehalte aan ethyleenoxide bevatten vindt u hieronder. Wij verzoeken u dringend deze producten niet te consumeren.

 • Verlenging Restaurantactie

  2020-10-14

  Het doel van de Restaurantactie blijft ‘Samen geven we de horeca een boost!’. Vooral in deze moeilijke en onzekere tijden is het belangrijk om de horeca te blijven steunen. Het bezoeken van een restaurant kan natuurlijk niet als de horeca (tijdelijk) volledig gesloten blijft. Daarom is besloten om de periode waarin de dinercheques geldig zijn te verlengen tot en met 31 januari 2021.