Productadvies

Wil je eens wat anders proberen met een van onze topproducten? Of ben je op zoek naar hoe je een maaltijdcomponent kunt combineren met een van onze andere convenience producten? Geen product is hetzelfde en biedt allerlei mogelijkheden. Onze medewerkers zijn naast specialist op het gebied van food, vooral liefhebber van food en vertellen je graag alle details. Vraag ons dus gerust om advies op maat in de vestiging. We zijn er om jou te helpen.

VLEES EN VLEESWAREN

Samen met gespecialiseerde versproductiebedrijven geeft Sligro je de kwaliteit die je zoekt. Dat is belangrijk, zeker als het gaat om vers vlees. Zo levert onze verspartner Slagerijen Kaldenberg topkwaliteit in vlees en vleesproducten.

VIS, SCHAAL- EN SCHELPDIEREN

Samen met onze verspartner SmitVis selecteren wij de heerlijkste vissoorten. We kopen ze rechtstreeks in bij de visafslagen. Daarbij focussen wij ons in het bijzonder op herkomst, kwaliteit en duurzaamheid.

WILD EN GEVOGELTE

Voor wild en gevogelte zoek je als foodprofessional een echte kwaliteitspoelier. Het liefst één die op ambachtelijke wijze werkt. Die heeft Sligro gevonden in Ruig Wild en Gevogelte. Met deze verspartner profiteer je optimaal van een gespecialiseerde poelier.

GROENTE EN FRUIT

Het assortiment aardappelen, groente en fruit van Sligro beweegt met de seizoenen mee zodat je jouw menukaart hier ieder jaargetijde op af kunt stemmen.

WIJNEN VAN DE WERELD

Het wijnassortiment van Sligro hebben we met zorg samengesteld. Onze wijninkopers zorgen ervoor dat het complete assortiment altijd uitgebalanceerd én in beweging is.

BOUTER

Je zoekt een maatwerkoplossing voor je professionele keuken? Bij Sligro ontdek je de mogelijkheden van Bouter: voor bedrijfsrestaurants, gezondheidszorg, horeca, hotellerie, onderwijs of schepen.

IJS

Een greep uit ons assortiment: hand-, soft- en schepijs, ijshoorntjes en versieringen. Met het ijs van Sanissimo en het kwalitatieve schepijs van Sanissimo Premium profiteer je van een aantrekkelijke marge en onderscheidende kwaliteit.

KOFFIE EN THEE

Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een volledige koffie- en theebeleving. Van een compleet assortiment bonen, filterkoffie en (verse) theesoorten. Je hebt daarbij de keuze uit alle topmerken, zoals Alex Meijer. Onze barista’s en thee-experts helpen je graag meer uit jouw koffie- of theeverkoop te halen.

KAAS

Ontdek de veelzijdige wereld van kaas. Ons assortiment telt maar liefst 1.500 kazen: van pittige blauwader tot Hollandse boerenkaas. Wil je meer weten over hoe je je met kaas kunt onderscheiden? Vraag onze kaasspecialisten naar advies op maat.

SNACKS

Ook qua frites en snacks heb je bij Sligro volop keuze. Het assortiment verschilt van de traditionele snacks tot Oosterse dim sum en van diepvries- tot koelverse frites.

SLIGRO SPICE MARKET

Stel je eigen portie of mix samen in de Sligro Spice Market. Hier vind je ruim 100 zouten, specerijen, kruiden en kruidenmixen uit de hele wereld.

DRANKEN

Een uitgebreid en compleet drankenassortiment mag niet ontbreken. Bij Sligro vind je alle bekende A-merken. Wil je de groeiende vraag naar speciaalbieren of cocktails beantwoorden? Ook daarin bieden we een ruime keuze.

BROOD EN PATISSERIE

Er is altijd een goed moment voor brood en patisserie. Als creatieve foodprofessional gebruik je het zelfs in je voor-, hoofd- én nagerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

TAFELEN EN PRESENTEREN

De beste producten verdienen de beste zorg. Ons complete servies en tafelaankleding assortiment wordt afgestemd op het seizoen en de laatste trends. Zo bieden wij altijd een actueel aanbod.

HYGIËNE

Houd je zaak schoon met onze wasmiddelen, vaatwasmiddelen, reinigingsmiddelen, papierwaren en cosmetica. Het was-, reinigings- en cosmetica-assortiment bieden wij aan in handige en voordelige grootverpakkingen.

CONVENIENCE

Met convenience verlaag je kosten, bespaar je tijd, zonder kwaliteit in te leveren. Bij Sligro kun je terecht voor onderscheidende convenience maaltijden, handige en snelle maaltijdcomponenten, topkwaliteit soepen én zoete en hartige producten.

KERSTPAKKETTEN

Kant-en-klaar of zelf je pakket samenstellen? En ophalen in de vestiging of afgeleverd bij je bedrijf? Wat je ook doet, je bent altijd verzekerd van 100 procent kwaliteit.